Saçınızın rengini bir ton açmak için ...

HAMBOSPARA

gülümse
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
939
153
658
43
Saçınızın rengini bir ton açmak için 2 adet limonu dilimleyerek 2 su bardağı suyun içinde yarım saat kadar kaynatın. Suyu ılıdıktan sonra bir sprey şişesine alın. Saçınıza sıkıp 1 saat kadar bekletin ve yıkayın

Saçınızın rengini bir ton açmak için 2 adet limonu dilimleyerek 2 su bardağı suyun içinde yarım saat kadar kaynatın. Suyu ılıdıktan sonra bir sprey şişesine alın. Saçınıza sıkıp 1 saat kadar bekletin ve yıkayın

Çok kolay bir yöntemmiş.
ama benim saçlarım çok güçsüz, yıpranmış. Mahvetmeyelim ?

zaten cok sık yapmamak lazım bence.. bunla beraber papatya özlüşampuan + papatyayı alıp kaynatıp saca sıkmak ve birayı saca dökü ğüneşe cıkarak sac rengının acılmasını sağlanabilir. bende güneşli ğünleri bekliyorum :):52:

boyalı saçlar için mi yoksa hiç işlem görmemiş saçlar için mi yapabiliriz?

canım benim saçlarım çok yıpranmış halde ve açıcıyla actım turuncu şu an mahvedermiyim rengini?

Back