• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sacınızı düzleştirmeden önce uzun süre düz kalması için neler yapıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
tam hatırlamıyorum ama indirimdeydi kardeşim kullanıyodu onunkinden otlanıyorum die bi tane de bana almıştı 6 lira mı 5 lira mı öyle bişeydi yanılmıyosam yağ gibi bişey ama yağlandırmıyo kokusu güzel hafif bişey

hmm bu awon katalogları warya orda wardr dimi ?

vardır sanırım epey de gidiyo. ama saçının düzgün durmasını istiyosan saç kremide kullanmayı ihmal etme derim ben. bolca kremleyip iyice duruladığımda daha verimli sonuç alıyorum ben.

ewet bende önceden krem kullanmıodum şimdi kullanıorum daha yumuşak oluo saçlarm ama düz olmasnda bi etkisi olmuo malesef.spreyde kullanmak istemiorum saçlar cok sertleşio çnkü ölede istemiorum.saçlarım ince telli ama düzleştrmediimde maşa yapmş gibi oluo yani o kdr kıwrcık

ewet gördm saol ya alıcm inş işe yarar peki ne zaman sürüosn nemliykenmi we nasl? ya cok soru soruorum ama :)

ben saçımı hiç fönle kurutmam zaten mecbur kalmadıkça havluya sarıyorum nemi gttikten sonra taramadan önce uçlara sürüyorum boylara da gelişigüzel dağıtıyorum. kuruduktan sonra düzleştiriyorum.ama kuruyken de sürebilirsin gün içinde. belki de bu saçın cinsiyle de alakalı. benim annecimin de saçları kuzu gibi kıvırcık çok özenirdi bize bi kere denedim ona da saçları düzleşsin die. yarım saat sonra aynı haline geldi. yapı meselesi.

tmm cok saol şimdi gidicem şipariş wericem bnde ondan bide john freidanın bi kremi warmş onuda alıcm ikisinde kulancam çnkü okula giderken cok zor oluo bozluo saçlarım bu sene bide işe gidicem bozlmasn iş yernde die yerimseniben

arkadaslar sac kremı sac sampuanı olayımı halletmenın sevncıyle solugu burda aldım fonden once sacıma uygulayabılcegım en gusel ve hemen gıtmıcek marka urun ne nolurrrrr yardımedınnn bu ısı de bıtırırsem sacıma dahaugras vermek yokk:)

benmde saçlarım ince telli düz ama düzgünde durmuyor yani düzleştirmeden de olmuyor çok çabuk kırılıyor:S

benim saçlarım normalde de düz ama kalın ve gür olduğundan çok kabarıyor ben hiç birşey sürmeden direkt düzleştiriyorum yatarken ke yastığın üzerinddüzelterek yatıyorum bişey olmadan düz kalıyor

canım ben ağarlaştırmayan sprey şeklinde saç kremi sıkıyorum saçıma düzleştirmeden önce gayette güzel oluyor hem saçın yıpranmasını da önlüyor :34:

Benim saçlarım ince telli, dalgalı... fön çektiğim günün akşamına bozuluyo altları kıvır kıvır oluyo çok sinir bozucu kabarılık oluyo:47: Bu aralar yeni bişey denedim saçımı düzleştirmeden önce saç spreyli sıkıyorum sonra düzleştiriyorum,düzleştirdikten sonra önlerine ve saçlarımın arka kısmına sıkıyorum bidaha ertesi güne kadar düz duruyo..tabi dezavantajı akşamına yıkaman gerekiyo :60:

Son düzenleme:
durulanmayan saç kremlerini kullandığımda saçım yağlı gibi oluyor..yıkanmamış gibi ağırlaşıyor..başka önerisi olan var mı? :)

fiyatı 50 küsür milyon her eczanede kuaförde bulamazsınız yalnız iyi olan kuaför ve eczanelerde bulabilirsiniz bende o markanın ürünlerini kullanıyorum ve kesinlikle çok kaliteli bi marka saç için her ne arıyosanız o markadan kullanın saç için 1 numara:)

benimde böyle bişeye ihtiyacım var,dediginiz kremi nerde bulabiliriz???

fiyatı 50 küsür milyon en kolay eczane ve kuaförlerde bulabilirsiniz ama hepsinde değil yalnız iyi olan eczane ve kuaförlerde bulabilirsiniz bende o markanın ürünlerini kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli bi marka saçınız için her ne alıcaksanız o markadan alın bence saç için 1 numara:)

cnm ben bunu önerm sizn söyledklerinize göre daha uygun hem rengi güzl hmde çok hoş kokuyor.
en fzl 13 tl flndır .sçlrını dzleştrmdn önce sık bz tara kurumasını bkle ama brz ztn dzlştrncede çok hoş kokuyor saçlrın.her marbulbıleceğn br şy.
$Pantene-AquaLight-Sac-Bakim-Spreyi-150-ML__38967519_0.webp

bu saçlrn ısısan korumk için
$S6303917.webp

Back
X