• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacinizi Dogal Boyayla Boyayin

KelebekGibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
469
2
118
- Yurtdışı
Arkadaslar ben sacimi hic boyamadim bu zamana kadar boyayla falan. Sadece birkac kez kinayla boyamistim, genelde kestane renklerinde falan.

Gecen gün görümcemden heveslenmistim ve boyasammi diye düsünür olustum. Derken karsima dogal ürünlerin satildigi bir magaza cikti ve bir bakayim dedim. aslinda kina özlü boyalara bakacaktim kadin bunu önerdi. Asagiya linkini ekliyorum sizde bakin. bunun icerigi tamamen bitkiselmis sadece %2 birsey var dedi. Amonyak..vs hic yok yani saclari yipratmiyor tersine hem bakim yapiyor.

Link Silinmiştir.

Bende Mahogani adinda rengini aldim, daha dogrusu bu rengi esim begendi, lila-kizil gibi koyuya yakin bir renk. Bakalim sacimda nasil duracak, pazartesi görümceme yaptiracagim.:1yes2:

canim ben de 2 ay önce mahagoniye cevirdim sac rengimi,gercekten cok güzel bir renk,fakat zamanla akiyor, eger sende de akacak olursa ve dogal boya kullanacaksan yine üstüne boyarsin sorun olmaz....

Çok güzel aslında; ama ben Erzuurm'da nerden bulacağım ki bunu.. :)

Back