• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saciniz hizli uzansin diye neyle besleniyorsunuz

ben sadece yag kullaniyorum ole fazla ugrasmadan bisiler kaynatmadan kolay oluyor ve de son derece saglikli ve uzun =) ayricada dogal sampuan kullaniyorum sampuanim bitti henuz alamadim malesef ama kiriklari artti normal sampuana geçince ve kalitesi dustu sanki :S en kisa zamanda gidip almam lazim yine =)

ben sadece yag kullaniyorum ole fazla ugrasmadan bisiler kaynatmadan kolay oluyor ve de son derece saglikli ve uzun =) ayricada dogal sampuan kullaniyorum sampuanim bitti henuz alamadim malesef ama kiriklari artti normal sampuana geçince ve kalitesi dustu sanki :S en kisa zamanda gidip almam lazim yine =)

hangi şampuanı kullnıyosun canım sen ne kadar alıyosaunn ,bende doğal şampuan almak istiyorum da karar veremedm pek bilmiyorum neler var otacı falan dyymuştm

kefir içtiğim dönemde biraz uzama farketmiştim..benim normalde hiç uzamaz.ama kefir uzatmıştı azzzzzcıcık.normal uzayan birini hızlandırabilir bence.

hergün 1 tane b12 (benoxol) içiyorum yatmadan önce süte bebe biskivüsü karıştırıp yiyorum içinde 7 vitamin falan yazıyor dışında hem kilo aldırıyor zayıf olanlar varsa tavsiye ederim. Kuru badem çok tüketiyorum hem seviyorum da içten bu çekilde destek veriyorum

çinko kapsül kıslar saçlarımın vede tırnaklarımın her daim dostu vede badem

evet eczaneden de demişlerdi bana yarın alcam b12nin yanında iyi gider kaydirigubbakcemile3 ne içiçeğimi ne süreceği şaşırdım kafama gözüme kaydirigubbakcemile3

kızlar badem kavrulmuşmu yiyosunuz kabuklumu,çok kolay kilo alıyorum da..kavrulmamış tercih etmeliyim sanırım..ama ikiside saça aynı faydayı verirmi??

özel bişi yemiyorum ama çocukluğumdan beri hergün 1 yumurta mutlaka yerim yemessem kendimi çok eksik hissederim o derece

hergün 3-4 zeytin yerim ..arada kilo aldığım zamanlar oluyo çok sıkkın olduğum ya da ramazan gibi...o zamanlar dışında çok sağlıklı besleniyorum meyve sebze et kırmızı ve beyaz..kuruyemiş 6-7 tane günde ve bol su içiyorum tabiki

kuru üzüm bitki çayları..yani hiçbişi ayırd etmem her şeyi yerim her şeyi ama..

zeytinde ve zeytinyağında bulunan e vitamini saça çok iyi geliyo onu ondan yazdım .yumurta zaten başlı başına bi mucize ve günlük bi tane tüketilmeli

süt ve süt ürünlerini de tüketiyorum.kısacası her şeyden yerimm tabi az az

kızlar badem kavrulmuşmu yiyosunuz kabuklumu,çok kolay kilo alıyorum da..kavrulmamış tercih etmeliyim sanırım..ama ikiside saça aynı faydayı verirmi??

hiç farketmez canım badem yağı sonucta bademin preslenerek yağının çıkarılmasından elde ediliyor kavrulmuş veya kavrulmamış hiç farketmez

hiç farketmez canım badem yağı sonucta bademin preslenerek yağının çıkarılmasından elde ediliyor kavrulmuş veya kavrulmamış hiç farketmez

cvbın için tşkler tatlım opuyorumnanaktan kilo vermeye çalışıyorum ve kabuklu badem yemeye başladımda,tok tutuyormuş..saça faydalıysa da 1 taşta 2 kuş vurmuş olucam çok sevindim :teytey:

cvbın için tşkler tatlım opuyorumnanaktan kilo vermeye çalışıyorum ve kabuklu badem yemeye başladımda,tok tutuyormuş..saça faydalıysa da 1 taşta 2 kuş vurmuş olucam çok sevindim :teytey:

hadi hayırlısı tatlım kilo problemin varsa tabi kavrulmamış yesen daha iyi olur kolay gelsin hepimize a.s.

Back