Saç Uzatma Yöntemleri Saciniz hizli uzansin diye neyle besleniyorsunuz

PrinCesS87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
6
0
86
Diğer
Yazdim gibi saciniz hizli uzansin diye neyle besleniyorsunuz? Yani en cok neyle besleniyorsunuz...yemek olarak, meyve falan CADIARZU

Ben öncelikle hergün mutlaka kuru ısırgan otu alıp demleyip içiyorum. Havuç zaten çok severim ve yerim. Egeli olduğum için sürekli meyve ve sebze tüketirim. Bu çok faydalı oluyor.. Özellikle yemeklerimi zeytinyağlı yaparım kızartmaları bile..

isirgan otu faydali oldunu hic bilmedim...faydasi cokmu? :uhm: Ben meyve ve sebze cok seviyorum hergun tuketirim :icecream:

bende cevız fındık ve kuru kayısı yemeye basladım bi an once gurleşsin ve uzasın ıstıorum artık

ben artık havuç suyu içmeye başladım sabahları kalkınca içiyorum umarım işe yarar
hem zihni açıyormuş ondan yani şakkıdı

Bende ısırgan otu nu bde kekiği demleyip içiyorum.bde her gün ayrıca demleyip saçıma sürüyorum.daha bi hafta oldu ama sanki ii gelio ya bde haftada 1 kez yumurta sürün bnce.çünkü saçı gerçekten çok beslio.kuru üzümde yiyin

yaa havuç diosunuz doğrudur da meyvelerin içinde en çok şeker bulunanda havuç kilolar nolacak ???
bademi biliorum bende,badem yağlarını da boşa kullanmıoruz yane..
ısırgan otunun suyunu içen arkadaşlar yada havuçun suyunu içenler: uzama nasıl saçlarda bi yazıverin hadi:Saruboceq:

ben artık havuç suyu içmeye başladım sabahları kalkınca içiyorum umarım işe yarar
hem zihni açıyormuş ondan yani şakkıdı

slm.canm havucun fazlası zararlı bıraz arastrma yap,eet zııhın acıo ama bellı bı ölcusu var gunde 3-4ten fazla havuc yenmemelı kı 1 bardk havuc suyu kaaaac havuctan cıkıo

ben öğlenleri eti cicibebe yiyorum zaten 12vitamin 7mineralli hihoyyyt

bol bol su içiyorum suyun saça faydası zaten tartışılmaz

bir de bol bol meyve .. saçlarınıza günde 5dk ayırıp masaj yaptığınızda saç kökleriniz kan dolaşımı arttığı için daha iyi beslenir kaydirigubbakcemile5

ben çok iştahsızım valla doğru düzgün yemem bişey günde 1-2 öğün yerim
ama hergün 1 yumurta mutlaka yerim hem saç için hem sağlık için
anne sütünden sonra en önemli besin biliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…