Saç Rengi ve Saç Boyama saçını siyaha boyayanlardan fikir istiyorum :)

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
merhaba kızlarrr ben beyaz tenli ela gözlü bir kızım :))) böyle vampir gibi bembeyaz tenleri simsiyah saçları çok seviyorum.27 yaşındayım son boyamı 22 yaşında yapmıştım.daha sonra saçımı yıpratıyor diye boyayı bıraktım.ancak şuanda acayip siyah yapasım var saçlarımı.yakışacağını biliyorum ancak tereddütlerim var..mesela saçı çok yıpratıyormu siyah renk ? kaç ayda bir boyamalıyım ? sadece dip boya yeterlii mi yoksa her defasında tüm saçı tekrar boyamalımıyım ? cevaplarsanız sevinirim kızlar..asi deri ceketleri ve kırmızı ruju çok seviyorummmmm bide siyah saç oldumu ohhhh :)

Canım benim saçı yıpratırmı konusunda diğer renklerle saçını nasıl boyadığında bir etki alıyorsan bunda da aynı etkiyi alırsın. Zaten saçını boyamandan sonra epey bir yıl geçmiş şuan için yıpranma olmaz. Dipleri çıktığında dip boyası ile boyaman yeterli olacaktır. tamamını boyamana gerek yoktur. Birde şunu söylemeliyim belli bir yaşa geldğinde mesela 30 lu yaşlara geldiğinde dersenki açık ton istiyorum artık sıkıldım siyahtan gibi sözlerinde açık tona dönmen epek zor olacaktır. Saçlarının rengini açtırmadan başka renge geçemezsin. yada saçındaki siyah boya gidene kadar uğraşırsın. Bunları dikkate alarak boyamanı tavsiye ederim. Saç rengini açtırma yaptığın zaman saçlar yıpranıyor. Çünkü saç rengini açtırıyorsun birde üzerine boya yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…