• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacını sıyaha boyatanlar lutfen yardım edın

dilannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
450
2
46
İstanbul
ya canlarım saclarımı sıyaha boyatmak ıstıyorum ama acayıpte tırsıyorum kırılmasından dokulmesınden ve en onemlısı yakısmamasından.saclarını daha once sıyaha boyatan tecrubelı arkadaslarımız benı bu konuda bılgılendırebılırmı nutfennnnnnn:26:
beyenmessem gerı donmesı cokmu zor yada nası tıplere yakısır bu sıyah sac:18:

yaklaşık 5 sene siyah kulandım..
saçı çok baklımlı gösteriyor canlı gösteriyor açtırdımm sonra 3 sene deişik renkler kulandım gecen ayyyy siyah yaptım pişman oldummm 20 gün sonra açtırdımm..bence siyah yapma derim:)dönüşü çok zor:)

hadı ya ıste bende ondan cok korkuyorum yanı kotu olursa falan naparım dıye dusunuyorum bıde benım saclarım cok ınce ve uzun yakar falan dıyolar ondan dolayıda endıselıyım.ama ıste bı degısıklıkte ıstıyorum saclarımda 20 yasındayım daha hıç boyatmadım saclarımı golge falan bıle attrmadım aslında degısıklıkten pek hoslanan bı tıp degılım eger sıyah yakısrsa cokkkk uzun bır sure kullanırım gerı donmeyı dusunmem ama ya yakısmassa:18:

hiç bulaşma derim:26: ben de yaklaşık 5 yıl siyah saç kullandım çok da severek kullandım parıl parıl parlıyodu ama gel görki çok sıkıldım kapkara olmaktan:9: birkaç ay önce binbir zahmet açtırdım mecburen azıcık kestrdim karamel şu an saçlarım :31: siyahtan dönüşü çok zor:34:

benim de siyah
parıl parıl parlıyo, sanki sürekli saçlarıma bakım yapıyomuşum gibi duruyo
sonrasında da iyi bi kuaföre gidersen adım adım açıyo rahatca
önceden de siyahtım sonra değiştrdim, ama yapamadım başka sacla, tekrar döndüm siyaha

iyi düşün derim.açık tenliysen muhtemelen yakışacaktır.ama geri dönüş için açtırman gerekecek.diplerden kendi saçın çıktıkça tekrar siyah yapman gerek çünkü hiç bi renk tutmuyo siyah üzerine.uzun süre kullanıcam diyosan boya yoksa yanından bile geçme derim.koyu renk istiyosan kahvenin koyu renklerini kullan derim.en azından zamanla akar.ama siyah akmaz.tecrübeyle sabittir:):51:

benim de siyah
parıl parıl parlıyo, sanki sürekli saçlarıma bakım yapıyomuşum gibi duruyo
sonrasında da iyi bi kuaföre gidersen adım adım açıyo rahatca
önceden de siyahtım sonra değiştrdim, ama yapamadım başka sacla, tekrar döndüm siyaha
ya evet aslında cnm o da cok buyuk bı sorun benım ıcın saclarım pek parlak degıl ama bazılarında goruyorum sıyah sacı ınanılmaz cıg duruo rıca etsem senden saclrının resmını eklermısın bı bakım dıger sıyah saclı arkadaslarda eklerse cok sevınırım
ayrıca koyu kumrala boyat dıyen arkadaslar saclarım zaten o tonlara yakın ama ıste sıyah olsun ıstıyorum boyle parlak parlak:66:

aaa nıe kımse cvp vermıokı:26:
her turlu elestırıyı- yakısır yakısmaz gıbı-kabul edıyorum kızlar lutfen bı akıl verın:(

Son düzenleme:
aynen.. :) saçların güzel bence.. sakın siyaha bulaşma..
Benim koyu kahve normalde.. 2 yıl önce mavi siyah boyamıştım.. çok yıprandı saçlarım. keçe gibi bi görüntüsü vardı..:14: aksın diye 1 yıl bekledim.. sabun kullandım sürekli o daha da mahvetti..
ama çok şükür açıldı.. kendi rengine dönebildi.. 2 ay önce kestaneye boyadım.. Şimdi farklı bir renk düşünüyorum..

Siyahtan çok zor dönebiliyorsun.. Bunu iyice düşün derim.. Ayrıca saçların çok güzel.. hiç bulaşma bence.. ;)

ay canımmm valla boyama resimleirni gördümm yazık edersin saçlarınaaa..çok uzun saçta siyahhhh boya peruk gibi duruyorr malesef..sana boyadıgın an diyceksin sanki perukkk saçımmm ..siyah deilde kahveye boya oda simsiyah duruyor ama siyah kadarrrr geri dönüşümü çok zor olmas:)
yine diyorum pişman olursunn yapma:)

benim saçlarım şuanda siyah canım. eğer tenin beyazsa düşünebilirsin çok yakıştığını söylüyo herkes bana ama geri dönüşümü zor

bende uzun yıllar siyah kullandım ardından sıkıldım açtırdım saçlarımı röfle yaptırdım.. iyi bir kuaförün varsa saçını yakmadan adım adım açıyor. ama yinede kendi doğal saç rengin çok daha güzelmiş bece hiç boyama

her ten rengine siyah çok yakışan bi renk bence, ben buğday tenliyim normalde saçlarım çok koyu kahve siyah gibi görünüyor ama ben yinede siyaha hatta mavi siyaha boyuyorum herkes çök yakıştırıyor ablam beyaz tenli oda siyaha boyuyor. ten renginiz sarımsı değilse yani sarışın değilseniz siyah emin olun çok yakışır. ve her zaman için siyah daha genç gösterir ve saçları daha canlı gösterir.

ayy kızlar cok tesekur ederım ılgınız ıcın ama bı an kendımı aptal gıbı hıssettım sayfayı yenılıyorum kımse yorum yapmamıs cok uzuluyodum.megersem 2. sayfa acılmıs ben hala 1. sayfaya bakıyorum:1:

cok haklısınız uzun sacta sıyah bıraz yapay duruo bıde bu 2 sene oncekı fotograflarım sımdı daha da uzun saclarım.cıg gıbı durmasından cok cekınıyorum bıde kopmasından gerccı o actırınca oluo galıba ama tam bılmıorm.hıç sacımı boyatmadım aslında kuafore gıtmektende nefret ederım:18:
ayyy kızlar aslında anne tarafının boyle komur gıbı parlak mı parlak sımsıyah sacları ve koyu yesıl gozlerı var o kadar kıskanıyorum kı onları gorunce ama malesef baba tarafına cekmısım nefret edıyorum genlerımden:84:

canım ben de birkaç yıl önce siyah yapmıştım,daha doğrusu kızıllarımı kapatmak için koyu bir renge boyamam lazımdı ve başka çare kalmamıştı.kuaföre kahverengi yap dememe rağmen gidip siyah yapmıştı ve hiç yakışmamıştı çnkü çok açık tenliyim ve beni çok solgun göstermişti.tabii sen o kdr beyaz tenli değilsen daha hoş durabilir elbet ama şundan emin olabilirsin insan siyah saçtan çabuk sıkılıyor.ve o zaman saçını açtrmaktan başka çaren olmaz ve şu anda sağlıklı upuzun gözüken saçların yıpranır ve hiç hoş durmaz.

siyaha bulaşma hiç derim,zaten kendi saçların da koyu ve çok hoş bir renk.en önemlisi saçın sağlıklı durması.illa ki bir deişiklk istiyorsan uçlarından kestir şekil falan verdir ama rengiyle oynama derim.

cnm başına tek renk simsiyah bir eşarp bağla yakışıyorsa boyarsın...:1: ayrıca casting serisinin siyahını boyarsan dönüşün de kolay olur kalıcı boya olmadığı için..:34:

Back