• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını oryalsiz ve küllü kumrala boyayanlar

aysubgc

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
5
0
6
İstanbul
Arkadaşlar benim saçım şuan kestane
30volum oksidan aldım ve 9.1 boya bununla boyasam saçım turuncu olur mu sonuçta oryal kullanmayacağım.
Rengin oturması için ne yapmam gerekir? Ne kadar aralıklarla boyamalıyım?
Artı olarak boyanın içine yağ koymak veya boyadan önce saça yağ sürüp bekletmek zararlardan koruyormuş.
Bende katı hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı var ikisi de saf.
Boyanın içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı mı koymalıyım, yoksa saçıma hindistan yağı sürdükten sonra 1 saat bekletip sonra mı boyayı sürmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kesinlikle turuncu olacaktır saçın koyu olduğundan iki renkte açık olduğundan sade turuncu açılacaktır

Kesinlikle turuncu olacaktır saçın koyu olduğundan iki renkte açık olduğundan sade turuncu açılacaktır

önce sacıma hindistan cevizi yagı sürdüm geceden boyanın içine 2 yemek kasıgı su 1 tatlı kasıgı saç kremi koydum. sonuc sıfır turunculasma. biraz açılma gözlemledim. 3 boyamada oturur diye düşünüyorum, amacım yavas ve az hasar ile açmak. yag ciddi anlamda korudu hiç yıpranma yok

önce sacıma hindistan cevizi yagı sürdüm geceden boyanın içine 2 yemek kasıgı su 1 tatlı kasıgı saç kremi koydum. sonuc sıfır turunculasma. biraz açılma gözlemledim. 3 boyamada oturur diye düşünüyorum, amacım yavas ve az hasar ile açmak. yag ciddi anlamda korudu hiç yıpranma yok
Akınca oluyo ama hangi boyayı kullandın

Peki fotoğraf koyabilir misin :KK56:

Back