- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
-
canım bende ilk boyadıgımda öyleydi dipler koyu oldugundan ama akıyo düzeliyo sonra merak etme
ya canım benim tam aksine dipler açık renk.. daha doğrusu diplerim geldiğinde açık kumral olarak gelecek ve ben karamele boyadıkça dipler böyle turuncu gibi tutacak :1ninca:
soğudum şimdiden vallahi bu renkten ya!
kumrala mı boyamalıyım yoksa kahve tonlarına mı bilemedim :sinifsinif:
ben turuncusuz bi kahve istedim ya
1 ay sonra boyuycam artıkkyoksa saçım zarar görecek...
ama karamel yapmamm daha:1no2: çokkk bakırrr bi renk
kumral yapcam büyük ihtimal..kızıllık yada bakırlık istemiyorum. offf ya :çok üzgünüm:
şu renkler nasıl sizce kızlar? bir de bu natural colors nasıl bir boya acaba..organik ama saç rengimi istediğim gibi kapatır mı acaba.. koyu kumral bunlar..çok koyu tutar mı ki?
cnm turunculukları loreal 7.1 çok iyi kapatıo ben önceki ve sonraki halini ekliyim bi bak ben 2.defa boyadım kalmadı turunculuk artık eğer 7.1 açık dersen 6.1 de var zannedersem.. ilk resim önceki hali....
Koyu değil canım.İlk boyadığımda istediğimden koyuydu.Şimdi güzel.Sarahd adlı bir arkadaş kahve köpüğüyle boyadığı resimleri koymuş ya benimki de o ton.Beğeniliyor gerçekten de canım.Ben sadece bal köpüğü gibi bir ton elde etmek istiyorum.Yani bir ton daha açık.Topiklerin birinde arkadaş Vitalin kahve köpüğüne boyuyormuş tonu çok güzel.Yüzü kapalı olduğu için resmini gösterebiliyorum.İşte bu canım.
kaydirigubbakcemile PALETTE KAHVE KÖPÜĞÜ rengini kullanıyorum 2 ayda bır bır kutu alıp sadece dip boyası yapıyorum kaydirigubbakcemile resımlerdekı ısık durumunuda göz önünde bulundurursan sevınırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?