- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
kızlar işte..
bence harikkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa olmuş güle güle kullan cnm çoookkk beğendimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar işte..
çok güzel bi renk olmuş cnm çok beğendim ben güle güle kullan
bence harikkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa olmuş güle güle kullan cnm çoookkk beğendimm
teşekkür ederim canımm kaydirigubbakcemile2 ama daha koyu istiyordum
gözlerin renkli oldğu için eminim koyuda çok yakışır ama bu renkte bence çok güzel çok tatlı bi renk olmuş ama ben palette kullanmaya çok korkuyorum bi kere saçıda büyük büyük yaralar çıktı boyadan sonra senin karıştırdığn iki renkte palette dimi cnm biri kahve köpüğü sanırım diğeri neydi?
süpeeeeeer olmuşşş opuyorumnanaktan güle güle kullan canımmm...
benim koyu oldu dediğim kahve köpüğü palette di. ama senin zemin çok açıktı canım, bu renk olması normal. cidden çok güzel olmuş. yerimseniben
saol kuzucum :1hug:
ya sana da sorıyım.. ben bunu boyarken kahve köpüğünü daha çok koydum..karameli az kullandım. ama daha koyu bi ton bekliyordum.sencee karameli daha fazla koysam nasıl olur?
bebemm çok saoll teşekkür ederimmm Şeniz karamel daha fazla koycam bi dahaki sefere. ama konuyu açan arkadaşın saç renginde çok kızıllık mı var bana mı öyle geliyor:S yoksa ışıktan mıdırhttp://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/306768-kizlar-sacimi-karamel-boyadim-nasil-olmus.html
bak canım burda bişi buldum :) bu arkadaş da vital kullanmış ve baya koyu olmuş. sanırım sen de karameli fazla kullanmalısın. bi bak istersen, resim de var.
cnm güle güle kullan, ben çok beğendim:) bende kahve köpüğü ve sarı karıştırıyodum saçlarım uzunken ve renk gene de baya koyu oluyordu. senin zemin açık olduğu için böyle açık olmuş ve bence de gayet hoş olmuş, ama daha koyu olsun istiyorsan karameli fazla koy, daha önce karamelde kullandım istediğin rengi elde edersin:)
çok gusel olmuş cnm çok hoş renk çıkmış ortayaa![]()
çok saol canım :))çok güzel olmuş cnm
evet ön ayak oldum biraz :) ama zemini açık renk olanlara ön ayak oldumbu konuyu açtığına çok sevindim bende sarı saçlıyım röfleli ve hayatımda hiç başka renk kullanmadım ama şuan karamel istiyorum kuaförümde çıtçıt olarak taktık renk çok hoşuma gitti ama bende sizler gbi sonra saryı ararmıyım yakışırmı gibi korkular yaşıyorum bayrama yakın boyatıcam şimdiden heycan sitres yaptım ama tarçın senin saçlarını görünce rahatladım bence süper olmuş benim istediğimde biraz daha koyusu ama bu renkte çok güzel olmuş denemelerini dört gözle bekliyorum eminim sonunda istediğin renk çıkacak bencede karameli biraz daha yoğun koymalısın
süper olmuş canım saç rengin harikaaaa opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım:)tarçınlı kurabiye muhteşem bi renk olmuş hem istedigin gibi de parlak çıkmış valla bayıldım canım.. saçların altı röfle oldugundan bu kadar açık çıkmıştır canım bidahakine sadece karamel boyarsan koyulaşır..ama bence bu renk de gayet hoş
canımm çok güzel olmuş saçların çok begendimmmzemuszemus