Başörtüsü takınca ne oluyor aranmıyorlar mı,ben de bu yıl sınava girdim başım kapalı ve her tarafımı didik didik aradılar,kulaklarımın içine baktılar saçımdaki lastik tokaya baktılar üzerimiz komple arandı hatta gözümdeki gözlüğüme bile baktılar ve benimle diğer sınava giren aynı ortamda bulunduğum baş kapalı kişilerde didik didik arandı.Keşke başörtüsü taksaydı; o zaman dokunulmazlığı olurdu.
Güncel foto süresi 30 aydı sanırım belki bu ögrencinin 30 ay süresi dolmadığı için değiştirmek istememiş olabilir diye düşündüm.ama yönetmelikte tekrar tekrar yazıyor güncel fotoğraf diye
Başörtüsü takınca ne oluyor aranmıyorlar mı,ben de bu yıl sınava girdim başım kapalı ve her tarafımı didik didik aradılar,kulaklarımın içine baktılar saçımdaki lastik tokaya baktılar üzerimiz komple arandı hatta gözümdeki gözlüğüme bile baktılar ve benimle diğer sınava giren aynı ortamda bulunduğum baş kapalı kişilerde didik didik arandı.
Benim fotoğrafım da saç rengimi değiştirmediğim halde bana pek benzemiyor.Bilgisayar kamerası çok garip çıkartıyor yalnız onu da atlamamak gerek. Her seferinde bu fotoğraf olayı yüzünden acaba tanınmaz mıyım diye korkuyorum fotoğraftaki halim ne ise aynı şekilde olmaya çalışıyorum.Herkesi profesyonel makine ile çeksinler madem.
Benim fotoğrafım da saç rengimi değiştirmediğim halde bana pek benzemiyor.Bilgisayar kamerası çok garip çıkartıyor yalnız onu da atlamamak gerek. Her seferinde bu fotoğraf olayı yüzünden acaba tanınmaz mıyım diye korkuyorum fotoğraftaki halim ne ise aynı şekilde olmaya çalışıyorum.Herkesi profesyonel makine ile çeksinler madem.
Bu dediğiniz olayı ben de bazen bankada yaşıyorum,boyum kısa olduğu için genellikle 18 den küçük zannediyorlar ,ellerindeki kimliğine bile bakmadan direk sizin imza yetkiniz yok diyorlar.siz de güzel cevap vermişsiniz bu benim nüfus cüzdanım diye.Bazen nufus cüzdanıma bakıp bu senmisin diye soruyorlar. Ben de Bu ben değilim bu benim nufuz cüzdanım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?