kimsenin saçı herhalde benimki kadar kötü renk olmaz saçımda röfle-kahve -kızıl -kahve var sıraayla tabi daha boyatmayalı bi buçuk ay olmadı şimdiden her renk var saçımda ben napcam yaaaa
rezil bi şekilde dolaşacam boyamam yani siz hiç yeltenmeyin
valla tebrikler hem başörtülüsün hemde peercing takıyosun solaryuma giriyosun tüm bunlar eşin için heralde ne güzel bir aşkSanirim bu konuda seninle yarisabilirim bende de rofle var kahverengi var karmancorman oldu sinir oluyorum valla aynaya bakamiyorum.Allahtan basortuluyumde disarda gorunmuyo.Sadece esimin goz zevkini bozuyorum :Roflol:
valla tebrikler hem başörtülüsün hemde peercing takıyosun solaryuma giriyosun tüm bunlar eşin için heralde ne güzel bir aşk
Ben bakimli kadindan yanayim canim.Yani basortuluyum diye evdede kapali olucak degilim.Allah esine her turlu suslenebilirsiniz buyuruyor.Yani evde hersey mubah yapabilirsin.Bende bu yuzden hem esim icin hemde kendimi iyi hissetmek icin bakimi severim.Hele bir dogum yapayim bir an once bir bakim salonuna gidicem.Bence en dogrusu ve guzelide budur.Yanlismiyim kizlar..
valla harikasın ben bıraktım ööööleee yaydım kendimi bi görsen
ANNISIM HELAL OLSUN SANA HAYATIM.AGZINA SAGLIK:teytey:
BU ARADA BENI VE DIRIMKIZINI DUSUNDUGUN ICIN COK SAOL CNM BENIM:1hug: