- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
- Konu Sahibi persiangirl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben yine soru ile geldim
Eki Görüntüle 621272 Eki Görüntüle 621273 Eki Görüntüle 621274 Eki Görüntüle 621275 Eki Görüntüle 621276
sence dipler için extra açıcıya gerek var mı (peroksit falan)
yoksa direk boyasam yine iyi bir sonuç alır mıyım?
yani tam oturur mu renk(2. boyama olacak ya)
tatlım bence acıcı kullanmadan boya ıle hallet
ya canım konuyla alakası yok ama seni yakalmışken sorim dedim revizyon işini ne yaptın bi 15 güne kadar bende tkrar kontrole gitmeyi düşünüyorum......
kızlar saçlarımla cok sık oynadıgımı bu forumda defalarca gormussunuzdrılk kez sacımı zerre kadar yakmadan acan bır acıcı kesfettım ama hıccc yakmayan ve yıpratmayan..loreal majımeches amonyaksız 5 ton acıcı....kızlar ılk basta ınanmadım kesın yıpratr dedım sansımı denemek ıstedım bu arada sacım koyu kullu kahveydı...su an koyu küllü sarı
ve dusunun kı yıpranmıs saça uyguladım....o kuaforlere o kadar para verıp saçımı yaktıgım ıcın kendımden nefret edıyorum............ha kızlar unutmadan saçımı açmadan önce hındıstancevızı yagı surdum ve actım..bu ıkı urunu kesınlıkle tavsıye edıyorumm..sorularınız varsa cevaplıcamm
![]()
teşekkür ederim![]()
tatlım hala aynı açıcı yı kullanıyormusun kaça aldın ben 41e buldum en uygun . daha ucuz bildigin yer veya site varsa atarmısın..