Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını açmak ısteyenler müjde :)

canım ben yine soru ile geldim:9::9:

$IMG_0744.jpg $IMG_0748.jpg $IMG_0749.jpg $IMG_0750.jpg $IMG_0751.jpg

sence dipler için extra açıcıya gerek var mı (peroksit falan)
yoksa direk boyasam yine iyi bir sonuç alır mıyım?
yani tam oturur mu renk(2. boyama olacak ya)

tatlım bence acıcı kullanmadan boya ıle hallet

ya canım konuyla alakası yok ama seni yakalmışken sorim dedim revizyon işini ne yaptın bi 15 güne kadar bende tkrar kontrole gitmeyi düşünüyorum......

ya canım konuyla alakası yok ama seni yakalmışken sorim dedim revizyon işini ne yaptın bi 15 güne kadar bende tkrar kontrole gitmeyi düşünüyorum......

cnm ya ben 7. aya grdım ıste doktor 6 ayı dolduralım ıyıce otursun demıstı..ıste bende bekledım o yuzden bugun yarın gıderım gıttgımde foruma yazam durumları tabıkı:1:

ben ağustos ayında ameliyat olmuştum bana da en az nisana kadar falan bekleyelim dedi çünkü burun ucum hala şiş ee işlemi oraya yapacağı için iyice şişliğin gitmesi yumusaması lazım dedi bende 15 güne kadar kontrolle gitcem işte.. sende aklımdasın inşallah sorunsuz geçer canım..

kızlar saçlarımla cok sık oynadıgımı bu forumda defalarca gormussunuzdr :32: ılk kez sacımı zerre kadar yakmadan acan bır acıcı kesfettım ama hıccc yakmayan ve yıpratmayan..loreal majımeches amonyaksız 5 ton acıcı....kızlar ılk basta ınanmadım kesın yıpratr dedım sansımı denemek ıstedım bu arada sacım koyu kullu kahveydı...su an koyu küllü sarı:52: ve dusunun kı yıpranmıs saça uyguladım....o kuaforlere o kadar para verıp saçımı yaktıgım ıcın kendımden nefret edıyorum............ha kızlar unutmadan saçımı açmadan önce hındıstancevızı yagı surdum ve actım..bu ıkı urunu kesınlıkle tavsıye edıyorumm..sorularınız varsa cevaplıcamm:kkk:

tatlım hala aynı açıcı yı kullanıyormusun kaça aldın ben 41e buldum en uygun . daha ucuz bildigin yer veya site varsa atarmısın..

Back