- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
-
kızlar saçlarımla cok sık oynadıgımı bu forumda defalarca gormussunuzdrılk kez sacımı zerre kadar yakmadan acan bır acıcı kesfettım ama hıccc yakmayan ve yıpratmayan..loreal majımeches amonyaksız 5 ton acıcı....kızlar ılk basta ınanmadım kesın yıpratr dedım sansımı denemek ıstedım bu arada sacım koyu kullu kahveydı...su an koyu küllü sarı ve dusunun kı yıpranmıs saça uyguladım....o kuaforlere o kadar para verıp saçımı yaktıgım ıcın kendımden nefret edıyorum............ha kızlar unutmadan saçımı açmadan önce hındıstancevızı yagı surdum ve actım..bu ıkı urunu kesınlıkle tavsıye edıyorumm..sorularınız varsa cevaplıcamm
canim cok sevindim senin adina aslinda benim icimde hala küllü sari aski bitmedi
birsey sormak istiyorum, hindistan cevizi yagini nasil uyguladiniz?? iki cesit varmis biri kati biri sivi, ve yagi isittinizmi önceden yani tam nasil yaptiniz anlatirmisiniz :) simdiden tesekürlerrr
ben tam anlamadım, yağ sürüp üstüne açıcıyı mı sürüyoruz? yağ sadece diplere mi? yağ ne kadar süre bekliyor? açıcı ne kadar bekliyor? yoksa yağ yıkanıyor sonra mı açıcı sürülüyor?
saçım çikolata kahve..
bana bir anlatıverin kızlar..
canım yagı bolca sureceksınn dıpten uca ve yıkamayacaksın bırkac saat sonra o sekılde acacaksın
resimleri çok merak ettim
kızlar daha açıktı açık küllü sarıydı alısamadım dun bıraz koyullttum kumral gıbı foto ıyı deıl pek ama cok merak ettgınız ıcın yukluyorum.saçım kahveydı bu renk yaptımEki Görüntüle 618016
Majimeches'ten kaç tüp aldınız ve ne kadar tuttu fiyatı acaba? Bir de kaçlık oksidan kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?