Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını açmak ısteyenler müjde :)

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar saçlarımla cok sık oynadıgımı bu forumda defalarca gormussunuzdr :32: ılk kez sacımı zerre kadar yakmadan acan bır acıcı kesfettım ama hıccc yakmayan ve yıpratmayan..loreal majımeches amonyaksız 5 ton acıcı....kızlar ılk basta ınanmadım kesın yıpratr dedım sansımı denemek ıstedım bu arada sacım koyu kullu kahveydı...su an koyu küllü sarı:52: ve dusunun kı yıpranmıs saça uyguladım....o kuaforlere o kadar para verıp saçımı yaktıgım ıcın kendımden nefret edıyorum............ha kızlar unutmadan saçımı açmadan önce hındıstancevızı yagı surdum ve actım..bu ıkı urunu kesınlıkle tavsıye edıyorumm..sorularınız varsa cevaplıcamm:kkk:

kızlar saçlarımla cok sık oynadıgımı bu forumda defalarca gormussunuzdr :32: ılk kez sacımı zerre kadar yakmadan acan bır acıcı kesfettım ama hıccc yakmayan ve yıpratmayan..loreal majımeches amonyaksız 5 ton acıcı....kızlar ılk basta ınanmadım kesın yıpratr dedım sansımı denemek ıstedım bu arada sacım koyu kullu kahveydı...su an koyu küllü sarı:52: ve dusunun kı yıpranmıs saça uyguladım....o kuaforlere o kadar para verıp saçımı yaktıgım ıcın kendımden nefret edıyorum............ha kızlar unutmadan saçımı açmadan önce hındıstancevızı yagı surdum ve actım..bu ıkı urunu kesınlıkle tavsıye edıyorumm..sorularınız varsa cevaplıcamm:kkk:

ayy.. resmınıde koysana bi zahmet canlı canlı görelim içimize sinerse deneriz

canim cok sevindim senin adina aslinda benim icimde hala küllü sari aski bitmedi :(

birsey sormak istiyorum, hindistan cevizi yagini nasil uyguladiniz?? iki cesit varmis biri kati biri sivi, ve yagi isittinizmi önceden yani tam nasil yaptiniz anlatirmisiniz :) simdiden tesekürlerrr

canim cok sevindim senin adina aslinda benim icimde hala küllü sari aski bitmedi :(

birsey sormak istiyorum, hindistan cevizi yagini nasil uyguladiniz?? iki cesit varmis biri kati biri sivi, ve yagi isittinizmi önceden yani tam nasil yaptiniz anlatirmisiniz :) simdiden tesekürlerrr

cnm bende forumdan ogrendım bu yag olayını Allah razı olsun valla.bende katı vardı ama erıttım onuplastık kabın ıcındeydı kaloıferın ustune koydum:33: neyse sacıma ıyıce surdum bırkac saat bekleyıp actım..aksam resım koyarım

ha anladim kati dedigimiz yag, böyle sert oldugu icin kasikla tabaga koyup sonra onu kaloriferin üzerine koyarsam isinir ve sivilasir degilmi :) simdi anladim tamam bende saclarim yiprak diye uygulamak istiyorumda ileride acarsam rengini yapicam. resimlerini merakla bekliyorummmmm güle güle iyi günlerde kullanin :)

ben tam anlamadım, yağ sürüp üstüne açıcıyı mı sürüyoruz? yağ sadece diplere mi? yağ ne kadar süre bekliyor? açıcı ne kadar bekliyor? yoksa yağ yıkanıyor sonra mı açıcı sürülüyor?

saçım çikolata kahve..

bana bir anlatıverin kızlar.. :5:

Son düzenleme:
ben tam anlamadım, yağ sürüp üstüne açıcıyı mı sürüyoruz? yağ sadece diplere mi? yağ ne kadar süre bekliyor? açıcı ne kadar bekliyor? yoksa yağ yıkanıyor sonra mı açıcı sürülüyor?

saçım çikolata kahve..

bana bir anlatıverin kızlar.. :5:

canım yagı bolca sureceksınn dıpten uca ve yıkamayacaksın bırkac saat sonra o sekılde acacaksın

hmm sonunda denedin demek:)) ben hala deneyemedim yaaa:)
majimeches in açıcılığı nasıl peki?? boyadığında hangi tondu, uyguladıktan sonra hangi ton oldu??

kızlar daha açıktı açık küllü sarıydı alısamadım dun bıraz koyullttum kumral gıbı foto ıyı deıl pek ama cok merak ettgınız ıcın yukluyorum.saçım kahveydı bu renk yaptım:8: $rrr.jpg

kızlar daha açıktı açık küllü sarıydı alısamadım dun bıraz koyullttum kumral gıbı foto ıyı deıl pek ama cok merak ettgınız ıcın yukluyorum.saçım kahveydı bu renk yaptım:8:Eki Görüntüle 618016

ben begendim, hedefim tam da böyle yumusak bir ton..

tesekkur ederim cvp için. darısı benim gibi bütün turunculara.. :52:

saç rengim koyu kumraldı extra blonde ile açtım sonra açık kumralla sarı arası bi renk oldu çokta güzel oldu beğendim. şimdi ise diplerim kulağıma kadar geldi. tek bi renk olmasını ve sadece diplerini açmak istiyorum ama extra blonde ile değil. çünkü extra blonde ile vakit alıyo ben hemen sonuç istiyorum. forumda yazan saç açıcıları okudum ama onlar üzerine boya yapmak için açmışlar ben boya yapmıycam. sadece diplerini bu ürün ile nasıl açabilirim :18:

Majimeches'ten kaç tüp aldınız ve ne kadar tuttu fiyatı acaba? Bir de kaçlık oksidan kullandınız?

Back