Arkadaşlar merhaba saçlarımı şimdiye kadar kuaförde boyatıyordum.Daha sonra dip boyamı 9.0 numara ile kendim yapmaya başladım.Renk birebir tutuyor.Fakat ben saçtaki kızıllıktan çok sıkıldım.
1-Bundan sonra dip boyamı 9.1 ile yapsam diplerdeki küllülük aktıktan sonra uçlarla aynı tona döner mi?
2-Saçtaki kızıllıktan kurtulmak için komple 9.1 ile boyasam daha önceki boyanan yerler dahada turuncu olur mu?(Boya boyayı açmaz deniyor ama ben ilk dip boya denememi 8.0 ile yapmıştım uçlara göre koyu olmuştu 1 ay sonra tekrar diplerimi 9.0 ile boyadığımda saç rengi açıldı)
3-Asıl istediğim renk turunculaşmayan açık ve orta tonlar,küllüde olabilir.Yani sizlerin önerilerine de açığım.
Sizin bu tonlarla ilgili denemeleriniz olduysa, bana boya konusunda fikir verirseniz, resim paylaşırsanız çok sevinirim.
Kendi saç rengim;
Uçlar eskiden platindi şimdi diplerle aynı
Yapabiliyorsan sadece dipleri ve turuncu kısımları küllü boyayla boya, uçtaki açık sarılara değdirme.daha turuncu olmaz küllü boyayla, bilakis turunculuğu alır.ama uçtaki platin yerlere değerse o kısımlarda grileşme olur.birinden yardım alarak yapabilirsin bence.sonra da dip boyana küllü ile devam edersin.