Saçıma daha önceden bir ay içinde 5 6 renk değişimi yaptım hemde farklı farklı, haliyle saçlarım bi hayli yıprandı. Son olarak Siyaha boyadım.
Sacımı beslemesi, dökülmesini engellemesi açısından Siyah Kına yakmayı düşünüyorum, yapan arkadaşlar tavsiye ediyor mu? Neler önerirsiniz..
bende daha öncelerde saçımı bir kaç defa farklı renklere boyattım..sonuç yıpranmış saçlae kes kes anca düzeltebildim.daha sonrada hint kınası yaptım siyah renk.bidaha boyatmam die saçım kendine gelsin die..ama oda uzun sürmedi sıkıldım..dönmekte zor oldu başka renge iyice yıprandı..ve hint kınası benim saçımı sertleştirdi iyice kuruttu..iyi düşün derim:))sağlıklı saçlar,ii geceler
bende daha öncelerde saçımı bir kaç defa farklı renklere boyattım..sonuç yıpranmış saçlae kes kes anca düzeltebildim.daha sonrada hint kınası yaptım siyah renk.bidaha boyatmam die saçım kendine gelsin die..ama oda uzun sürmedi sıkıldım..dönmekte zor oldu başka renge iyice yıprandı..ve hint kınası benim saçımı sertleştirdi iyice kuruttu..iyi düşün derim:))sağlıklı saçlar,ii geceler
Şuan karar verdim; benim rengim SİYAH.. Ama saçımı sertleştirmesinden de korkuyorum açıkçası.. Onaralım, güçlensin derken bide saçtan olmayalım.. Zaten 3 tel kaldı :)))