Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Bakım ÜrünleriSacına Hindistan cevizi yagı kullananlar buraya! :)
Evet kızlar daha önce sac bakımıyla ilgili arastırma yaparken saca hindistan cevizi yagının iyi geldiğini okudum. Kullanan var mı? Saca iyi gelir mi? Daha önce kullanıp memnun kalan veya kalmayan arkadaslar benımle paylasırsa cok sevınırım.İlginize tesekkurler simdiden
bende buradan bır arkadasın actıgı toğıgı okuyarak kullanmaya basladım. Şöyle ki sacım acma asamasına cok gırdı (çok kuru yani) boyatmayalı 8 ay olmustur. serumlar maskeler nemlendırıcı sampuan mıs fılan hep kullandım. banyodan cıktıktan sonra özellıkle ensede olusan karısıklıklar ve sacın kuruluguna ıyı gelıor. parlaklık evet veriyor .ayrıca yumusaklıkta verıyor. tabi bu yag oldugu ıcın fındık buyuklugu kadar kullanmakta yarar var. yoksa yıkadıgın sac yıkanmamısa dönebilir.