• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçına badem yağı kullanan varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
9
66
Diğer
bir arkadaşım saçları uzasın diye badem yağı kullanıyordu sonra çok saç çıkardı diye bırakmış bende hemen aldım saçlarımın önleri azaldı çünkü ..sizlerede sormak istedim sonuç alan varmı saç çıkarıyor gerçekten diyebiliyomusunuz....psikolojikmidir nedir bilmiorum ama biyerde bişey okumuştum bu yağlar falan saç dökermiş bende sürdükten sonra sanki dökülüo gibi hissettim ...offf biri bişey desin kızlar yaa kullanmaya devam edeyimmi bide ne kadar sürede bir kullanmak lazım:5:saçlarımın önleri çok azaldı :43:

Yağların saç dökmesi kişiye göre değişiyor malesef.:50: Benim saçımdan ilk kullanımda dökülme yapmıştı ama sonrasında yapmadı. Yani saç yapına göre değişir bu durum ne desek yalan olur.:50:
Ama ben KK da bir konu görmüştüm. Kuruluktan şikayet eden bir iki kişi dışında memnun kalmayan yoktu.:66:
500 ml pet şişeye temiz su koyup içine de bir avuç kuru karanfil(çiçek değil) atıp 1 ile 3 gün arasında bekletiyorsunuz ve çıkan siyah suyu haftada 3 4 defa saçınıza sürüp tarıyorsunuz. Taramaktaki amaç saç derisine değmesi. Yeni ve tüy gibi saçlarının çıktığını söyleyen çok kişi vardı :66: Konuyu bulup oku bence :):97:

Yağların saç dökmesi kişiye göre değişiyor malesef.:50: Benim saçımdan ilk kullanımda dökülme yapmıştı ama sonrasında yapmadı. Yani saç yapına göre değişir bu durum ne desek yalan olur.:50:
Ama ben KK da bir konu görmüştüm. Kuruluktan şikayet eden bir iki kişi dışında memnun kalmayan yoktu.:66:
500 ml pet şişeye temiz su koyup içine de bir avuç kuru karanfil(çiçek değil) atıp 1 ile 3 gün arasında bekletiyorsunuz ve çıkan siyah suyu haftada 3 4 defa saçınıza sürüp tarıyorsunuz. Taramaktaki amaç saç derisine değmesi. Yeni ve tüy gibi saçlarının çıktığını söyleyen çok kişi vardı :66: Konuyu bulup oku bence :):97:

peki saç çıkardımı canım badem yağı
karanfil olayınıda bi araştırayım

Ben saç çıkarmak için yapmadım bakım olsun saçlarım beslensin diye yaptım:55: o yüzden bir yorum yapmıyim:45:

arkadaş da uzasın die sürmüş bir sürü saç çıkarmış bırakmış
sende çıkmadı demekki cnm

ben uzun süre ve düzenli yapmadım başka bakımlarda yapıyorum ama karanfil işini araştır :97:

Benim bi arkadaşım var abartmıyorum saçları poposununda aşşağısında. Sürekli ve düzenli olarak badem yağı kullanıyo ve etkisini gördüğünü söliyo. Çok çabuk uzuyo saçlarım diyo. Bende alıcam kesinlikle inşllah bende görürüm etkisini kullandığımda yazarım (:

bende üç segerdir kullanıyorum ama henüz biryarar göremedim düzenli kullanmaya devam edersem göreceğimeinanıyorum. Ve tatlım saçım azaldı demişsin. saçlarının uzunluğundan kısalttırırsan daha gür çıkar bence..

Benim bi arkadaşım var abartmıyorum saçları poposununda aşşağısında. Sürekli ve düzenli olarak badem yağı kullanıyo ve etkisini gördüğünü söliyo. Çok çabuk uzuyo saçlarım diyo. Bende alıcam kesinlikle inşllah bende görürüm etkisini kullandığımda yazarım (:

uzaması değilde saç çıkarmasını istiyoum canım peki gürmü saçları

bende üç segerdir kullanıyorum ama henüz biryarar göremedim düzenli kullanmaya devam edersem göreceğimeinanıyorum. Ve tatlım saçım azaldı demişsin. saçlarının uzunluğundan kısalttırırsan daha gür çıkar bence..

3 senedir bir yarar göremediysen daha göremessin bence canım 3 sene yani dilekolay dipleri seyrekleşti canım kestirmek fayda etmezki ona :(

Arkadaş 3 sefer demek istemiş galiba :10:

Ama ama sen niçin bana inanmak istemiyorsun da illaki de badem yağı diyorsun onu anlamadım:8:

kirpikle saç bir değil tabi ama tek başına kullanma bence bir kaç yağı kullanıp öyle yap:26:

badem yagını kullanıp fayda alan çok ınsan var canım
genelde iki üç yagı karıstırıp yapysun
ben aylar önce yapmıstım dökülmem azalmıstı baya
ufak saçlarım cıkmıstı önlerde

badem yagını kullanıp fayda alan çok ınsan var canım
genelde iki üç yagı karıstırıp yapysun
ben aylar önce yapmıstım dökülmem azalmıstı baya
ufak saçlarım cıkmıstı önlerde

tek başına etki etmez mi peki
neyle karıştırayım yılan yağı olurmu
bide saçımda kepeklenme yaptı yaa sanki

sacların icin evigen , bepanthene ampül ve badem yagını tavsiye edebilirim. Eczaneden satın alıyorsun, cok pahalı değiller. Hepsinden 2 ampul karıstırıyorsun , ıcıne bir miktar badem yagı katıyorsun. Ve bu karısımı saclarının dibine suruyorsun. Bu sıvıya birkaç damlada 5-6 damla yeterli olur çam terebentin koyabilirsin. Temiz saca uygulaman gerekiyor, bir gunluk kirli sac olabilir. Bana iyi gelmisti. Birde dokulme varsa Keratesa ın bir sampuanı var sac dokulmelerine iyi gelen fiyatı 45 tl ydi. Bana cok iyi gelmisti sana onu onerebilirim. Reklam gibi olmasını istemem ama fiyatı daha uygun olsa bu sampuanı hep kullanırdım . Saclarımın dokulmesi neredeyse yuzde 90 durdu. Bu arada mevsim değişimini de goz onunde bulundur. Sacların o yuzden cok dokuluyor olabilir.

badem yaginin bende cok faydasini duydum bende denemek istiyorum ..

yaglari tek basina kullanmak iyi degil diye duydum ..

Cam terebentini yagsi sampuana katilarak kullaniliyor mesela oda hem saclarin uzamasina hemde gürlesmesine yardimci oluyormus bi arkadasim soylemisti kullandiktn sonra kasinti yapiyormus baya buda saclarin ciktigi ve uyadiginin gostergesiymis..

bende Cam terebentin yagsi bide badem yagsini sampuana katip deneyecegim :61:

Back