Saç Uzatma Yöntemleri saçın uzaması ve güçlü olması için kesin çözüm

yesil_ela

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.271
2.354
263
36
benden de bir tavsiye sizlere:) çevremdeki herkese önerdim çok memnunlar...5 yaprak ıspanak saplarıyla birlikte,bi okadar göz kararı maydonoz yine saplarıyla birlikte,bir tutam nane,bir tutam kekik bu bitkileri 1 su bardağı kaynamiş suya ekleyip altını hemen kapatın çay gibi 20 dakika demleyin sogumaya bırakın ve süzün.bu bitki suyunun içine yarım limon suyu sıkın ardından 3 yemek kaşıgı bal ve 3 yemek kaşıgı zeytin yagı ekleyin bu karısımı kücük bi şişeye alıp çalkalayın işte bu mucize karısımı sac kreminizin içine karıştırın.saclarınızın nasıl parladıgını ve uzadıgını farkedeceksiniz.ayrıca bunun dısında aynı karışımı saçlarıma surup yarım saat sıcak havluya sarıp bekletıyorum saca daha ıyı gelıyor..deneyın kızlar cok faydasını goreceksiniz..

hiç deneyen olmamis sanirim :S senin saçlarin ne kadar surede uzadi cnm ispanak ve nanenin etki ettigini daha once hiç duymamistim
:s

benim saclarım 5 senedir uzun ve bakımlı hatta kıvırcık. uzamasına cok etki ediyor ben her 3 ayda bir kestiriyorum cok uzuyor bu bakım kürünüde bi arkadasım onermıstı ve cok etkili inan...

kekik kuru kekik mi taze kekik mi ?
bide zeytinyağ demişsin aktardan mı alıcaz onu yoksa markettekilerde olur mu ?

canim acaba sadece ispanak ve maydonoz kullanabilirmiyim? icine bal, limon ve zeytinyagi koysam.
evde nane ve kekik yokta..burdaki marketlerdede yok
:80:

kekik kuru kekik mi taze kekik mi ?
bide zeytinyağ demişsin aktardan mı alıcaz onu yoksa markettekilerde olur mu ?

tatlım ben kuru kullanıyorum çay gibi demlediğimiz için pek farketmiyor elindeki malzemeler neyse kullanabilirsin :):) zeytinyagı farketmez canım markete satılan zeytinyağlarıda cok kaliteli oluyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canim acaba sadece ispanak ve maydonoz kullanabilirmiyim? icine bal, limon ve zeytinyagi koysam.
evde nane ve kekik yokta..burdaki marketlerdede yok
:80:

canım bu saydıklarımın hepsi ayrı bir bakım ürünü zaten şimdi elindekileri kullan bidaha yaptıgında eksiklerini temin edersin :) suanki malzemelerinle bile faydasını görüceksin aslolan ıspanak ve maydonuzun taze olması zaten :)

benim saclarım 5 senedir uzun ve bakımlı hatta kıvırcık. uzamasına cok etki ediyor ben her 3 ayda bir kestiriyorum cok uzuyor bu bakım kürünüde bi arkadasım onermıstı ve cok etkili inan...

haftada bi kere mi uyqulayacaz biraz açıklar mısın

haftada bi kere mi uyqulayacaz biraz açıklar mısın

bu karısımı soguduktan sonra sac kremime karıstrıyorum. her banyo da uyguluyorum. ek olarakda ayda haftada 1 yada 10 günde 1 falan bu karısım sıcakken sacıma surüp sıcak havluya sarıp bekletiyorum cok daha etkisini gösteriyor

ayy canimm masallah cok güzell saclarin ayni benimkiler gibi kivirciklarr ama benimkiler daha cokk kisaa ve kivircik olduklari icin daha bi kisa oluyorlar biliyorsundur :84:
darisi bnim basima

ayy canimm masallah cok güzell saclarin ayni benimkiler gibi kivirciklarr ama benimkiler daha cokk kisaa ve kivircik olduklari icin daha bi kisa oluyorlar biliyorsundur :84:
darisi bnim basima

canım cok tesekkur ederim kıvırcık saç bakımı çok zor hele birde uzunsa sacların neden uzun deil kestirdinmi geç mi uzuyo

canım cok tesekkur ederim kıvırcık saç bakımı çok zor hele birde uzunsa sacların neden uzun deil kestirdinmi geç mi uzuyo

evet ya cok zorr.ben 11 yasindayken saclarim uzundu sonra annem kisa sac sevdigi icin hep saclarimi kestittirirdi kisacik erkek gibii olmustu sonra uzadilar omuzlarima kadar ondan bu yana hala ayni yerdeler bi türlü uzamiyor yasimda 19 . Sinir oldumm artik ne yapayim bilmiyorum

canım her sac tipi aynı hızda uzamıyor biliyorsun ama emin ol baktıkça ilgilendikçe uzuyor.bence haftada 1 saçlarına sıcak zeytinyağı maskesi yap bir kaba zeytin yağı koy kaynayan suyun icine koy buharıyla zeytın yağı ısınsın direk zeytınyagını ocakta ısıtınca vitaminleri ölüyor çünkü.sonra ısınınca biraz bal koy bir yemek kasıgı kadar bunu sacının önce diplerine masaj yaparak uygula kalanını uclarına uygula sıcak havlu sar yarım saat beklet ve yıka bnu düzenli uygularsan sacların saglıklı olacagından cabukda uzayacAktr.

bunu biliodum denemeye waktim yoktu yine yapcam cnm ya şu soya yağı duydun mu çabukça uzuo muş bu sitede war

peki bu karışımı yaptıktan sonra kulllanıp geri atıcaz mı yoksa dursa birşey olurmu bozulma falan ?

canım bu bozulmuyor mu **???? k-hazırlasak kac gun kullanabılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…