• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sacin ön kisimlarini sekillendirmek icin yardimm :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kizlar:) benim saclarim dalgali herhangi bi islem uygulamadanda acik biraktigimda cok guzel oldugunu soyluyolar fakat acik biraktigimda ön kisimlari hic hos durmuyo önlerinin boyu burun hizamda yuzum yuvarlak oldugu icin normal halde biraktigimda dahada buyuk gozukuyor yuzum:25: duzlestirincede tuhaf oluyor arkalari dalgali oldugu icin :5: siz sacinizin onunu nasil kullaniyorsunuz bana fikir verirseniz sevinirim eger resim paylasmaniz mumkunse resimli anlatmaniza sevinirim simdiden cokk tesekkur ederim hepinize :)

canım benim resim ekleyemiyorum ama saçlarının önünü maşayla geriye doğru atabilirsin çok güzel olacağına eminim. :16:

merhaba ben kahkul kestirmistim kullanimi biraz zor yani alnimda aliskin olmayinca rahatsiz etti beni biraz ama belki deneyebilirsin

Denedm canim ama alnim kucuk oldugu icin pek yakismadi simdi uzatmaya calisiyorum:18:

Back