- Konu Sahibi ballikraker
açık sarı tonlar istiyorsan kuaförde akıtma işlemi yap boya olmadan öyle kalsa bile çok güzel sarı çıkıyor.burda 50 tl..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Tarçınlı_Kurabiye'm evde olmayacak bu iş dedim ve bir kuaförden randevu aldım kendime Zaten şu an kafam gökkuşağı gibi Daha kötüsü olmasın
kafamçokkarıştı
Valla canım en iyisini yapmışsın kuaförler anca bulabilir istediğin rengi. Heleki işin içine sarı giriyorsa.. Her kuaför bile yapamıyor hatta mümkünse işinde iyi bir kuaföre yaptır. Yoksa turuncu kafayla da çıkabilirsin. Benim kendi saç rengim açık kumral ve neredeyse 1 senedir kendim platin sarısına boyuyorum..Evet gayet güzel oluyor ama kendi saç rengim de açık renk olmasına rağmen dipler de hafif turunculuk belirginleşmeye başladı..Sarı saçı çok seviyorum ama ne yazıkki bakımı çok zor işte :1ninca: saçlarımı platine boyamaktan öyle yıprandı ki hevesim iyice kaçtı bu renkten uçları semsert ve cansız.. ne bakımlar yapıyorum bana mısın demiyor... Şimdi karamel-kahve gibi bir renge çevireceğimfisfisfis
Muhabbete ben de geldim :) deydey nasılsın kuzum bu arada
Ya anladığım kadarıyla sende saçını koyulttun deydey.. Akma falan oldu mu?
Karatoy, canım saç rengin oldukça koyu evde deneme hiç derim.İyi bir kuaföre git bence.yerimseniben
bebemm nirlerdesin sen bakimklava:
görüşemez olduk Şeniz
canım evet platinin üstüne çikolata kahve attığı halde
bal köpüğünden açık oldu yani
hatta 15 günü geçti kahve köpüğüne boyadım gene aktı:sinifsinif:
röfle saçın alt kısımlarında çok yoğundu o yüzden akıyor
bende inatla kestirmiyorum amakaydirigubbakcemile3
karatoy canım en sağlıklı kararı vermişsin resimleri bekliyoruzopuyorumnanaktan
bebemm nirlerdesin sen bakimklava:
görüşemez olduk Şeniz
canım evet platinin üstüne çikolata kahve attığı halde
bal köpüğünden açık oldu yani
hatta 15 günü geçti kahve köpüğüne boyadım gene aktı:sinifsinif:
röfle saçın alt kısımlarında çok yoğundu o yüzden akıyor
bende inatla kestirmiyorum amakaydirigubbakcemile3
karatoy canım en sağlıklı kararı vermişsin resimleri bekliyoruzopuyorumnanaktan
canım işe başladıktan sonra giremez oldum internete...
Yeni yeni başladım internete girmeye çünküüüüüüüüüüüüüüüü işten çıktım sempatiksalakcinni
ya canım sarının üzerine daha iyi tutar diye biliyorum sonuçta açık rengi koyultmak daha basit..ama dediğin gibi akma olayı kafamı karıştırıyor benim de
Saçlarım çok yıprandı sarı boyadannn. bildiğin gibi değil :1ninca:
Dipler gelmeye başlayınca palette karamel'e boyamayı düşünüyorum ama ne renk çıkar bilmiyorum çok mu açık kalır dersin :bbo:
Tarçınlı_Kurabiye'm deydey'im....
işte yeni saçlarım
ttp://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/6021.jpg
100 mesajım yok kızlar başına h ekleyin
Resim net değil pek ama gün ışığında çekicem daha
ben beğendim valla.öyle soluk bi sarı da olmamış gayet canlı duruyo.güle güle kullan yeni rengini.
tatlım epey açık olmuş
ama gayet hoş duruyoraklinialirimsmile
gün ışığında da çek bakem
güle güle kullan canım
Rengi çok hoşuma gitti benim,fotoda tam belli olmuyo ah bi de gün ıışığında çekip koysam :)
Sağol deydey,çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmm
Eeee sen nabıcan boyatıcan mı ? Karamel - kahve düşünüyodun
canım altın sarısıyla kahve köpüğünü karıştırmayı düşünüyorum
ama hala kararsızımkaydirigubbakcemile3
Valla hayatım saçın koyu kalıyosa hiç deneme derim,sonuç benimki gibi hüsran olmasın,ben gittim kuaföre tertemiz çıktım,evde kaç saat uğraşmıştım ama olmamıştı,ben de kararsız kaldım şimdi sana fikir verme konusunda tatlım CADIARZU
yok hayatım koyu değil.
kahve köpüğünün altında röfleler var o yüzden çok kötü olmaz heraldeŞeniz