Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın renk serüveni ve en sonunda sarı şuan (resimli)

hangi açıcıyı onerirsin bu iş için? sacların da gercekten harika olmuş cok dogal:)

palette yi kullan tatlım en az yıpratan o.... açıcıdan sonra saçını bi kaç gün dinlendirebilirsen dinlendir iyi olur ve üstüne istediğin rengi boya eğer turuncu yansımalar istemiosan küllü renkleri kullan turuncu yansımalar beni rahatsız etmez dersen ki benm saçımın son halinde var ve bence kötü görünmüyo istediğin renge boya... ama açıcıyı kullandıktan sonra ortaya çıkan renk hoş olmuyo üstüne illeki bi renk yapman gerekio

Valla canım saçının son haline bayıldımm

Saçların güzel olmuş fakat bende en çok kahve yaptığın rengi çok beğendim.
Bu arada konunu düzenleyip aşama aşama saçlarını bu hale nasıl getirdiğini yazarsan merak eden arkadaşlara yardım etmiş olursun.
Boya numaralarını, kullandığın açıcıları ve işlemleri anlatman merak edenler için çok iyi olur tatlım.
Saçlarını güle güle kullan :)

saol canım... ama yazarken inanki çok düşündüm ama boya markaları koleston ve palette son saç rengim hariç ama malesef numaralarını hatrlayamıyorum sarının nerdeyse her tonunu boyadım ama nerde hangi aşamada unuttum hepsini kısa süre zarfında yaptığım için çok karıştı bi son işlemi hatırlıyorum tam anlamıyla onuda yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…