• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın renk serüveni ve en sonunda sarı şuan (resimli)

hangi açıcıyı onerirsin bu iş için? sacların da gercekten harika olmuş cok dogal:)

palette yi kullan tatlım en az yıpratan o.... açıcıdan sonra saçını bi kaç gün dinlendirebilirsen dinlendir iyi olur ve üstüne istediğin rengi boya eğer turuncu yansımalar istemiosan küllü renkleri kullan turuncu yansımalar beni rahatsız etmez dersen ki benm saçımın son halinde var ve bence kötü görünmüyo istediğin renge boya... ama açıcıyı kullandıktan sonra ortaya çıkan renk hoş olmuyo üstüne illeki bi renk yapman gerekio :34:

kızlar önce şunu belirteyi hepsini ben evde kendim yaptım
ilk olarak kendi doğal rengimin resmini katayım...

Eki Görüntüle 387649

daha sonra saçımı numarasını hatırlamıom ama bakır tonlarında bişi ye boyadım ve işte böyle oldu

Eki Görüntüle 387652

sonra onunda üstğne sarı yaptım ve sonuç

Eki Görüntüle 387653

ama bu renklere bi türlü alışamadım ve kahveye boyadım kendi saç rengime yakın bişi olsun istedim ve böle oldu

Eki Görüntüle 387656

bunun üstüne bi süre saçımı boyamadım ve boya aktı saçımın uzadı ve dinlendi biraz... ve böle bi renk oldu...

Eki Görüntüle 387658

ama benm aklıma bu seferde sarı takıldı tenimde açık çevremdekilerde yakışır değince sacımı tuttum sarı tonlarına boyadım bi kaç boyama sonucu saçım böyle oldu

Eki Görüntüle 387661

açık kumral ara ara sarılıklar olan çok güzel bi renk oldu ama sarı istiom ben ve sarıya boyasamda bundan fazla açamadım bende palettenin yoğun renk açıcısını kullandım ve üstüne nova color un platinini boyadım ve bu saçıma yaptığım son işlemdi ve sonuç bu... şuan için rengimden memnunum :D

Eki Görüntüle 387664 Eki Görüntüle 387665

günesteki ve güneşsiz ortamdaki rengi bu oldu işte :D:D:D:D:D

Valla canım saçının son haline bayıldımm:46:

Saçların güzel olmuş fakat bende en çok kahve yaptığın rengi çok beğendim.
Bu arada konunu düzenleyip aşama aşama saçlarını bu hale nasıl getirdiğini yazarsan merak eden arkadaşlara yardım etmiş olursun.
Boya numaralarını, kullandığın açıcıları ve işlemleri anlatman merak edenler için çok iyi olur tatlım.
Saçlarını güle güle kullan :)

Saçların güzel olmuş fakat bende en çok kahve yaptığın rengi çok beğendim.
Bu arada konunu düzenleyip aşama aşama saçlarını bu hale nasıl getirdiğini yazarsan merak eden arkadaşlara yardım etmiş olursun.
Boya numaralarını, kullandığın açıcıları ve işlemleri anlatman merak edenler için çok iyi olur tatlım.
Saçlarını güle güle kullan :)

saol canım... ama yazarken inanki çok düşündüm ama boya markaları koleston ve palette son saç rengim hariç ama malesef numaralarını hatrlayamıyorum sarının nerdeyse her tonunu boyadım ama nerde hangi aşamada unuttum hepsini kısa süre zarfında yaptığım için çok karıştı :( bi son işlemi hatırlıyorum tam anlamıyla onuda yazdım... :34:

Back