• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın renk serüveni ve en sonunda sarı şuan (resimli)

tu_met

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.306
96
358
Diğer
kızlar önce şunu belirteyi hepsini ben evde kendim yaptım
ilk olarak kendi doğal rengimin resmini katayım...

$Görüntü0ja.jpg

daha sonra saçımı numarasını hatırlamıom ama bakır tonlarında bişi ye boyadım ve işte böyle oldu

$Fotoğraf0310.jpg

sonra onunda üstğne sarı yaptım ve sonuç

$Fotoğraf0458.jpg

ama bu renklere bi türlü alışamadım ve kahveye boyadım kendi saç rengime yakın bişi olsun istedim ve böle oldu

$(R)Fotoğraf0534dv.jpg

bunun üstüne bi süre saçımı boyamadım ve boya aktı saçımın uzadı ve dinlendi biraz... ve böle bi renk oldu...

$Fotoğraf1031.jpg

ama benm aklıma bu seferde sarı takıldı tenimde açık çevremdekilerde yakışır değince sacımı tuttum sarı tonlarına boyadım bi kaç boyama sonucu saçım böyle oldu

$Fotoğraf1170.jpg

açık kumral ara ara sarılıklar olan çok güzel bi renk oldu ama sarı istiom ben ve sarıya boyasamda bundan fazla açamadım bende palettenin yoğun renk açıcısını kullandım ve üstüne nova color un platinini boyadım ve bu saçıma yaptığım son işlemdi ve sonuç bu... şuan için rengimden memnunum :D

$Fotoğraf1213.jpg $Fotoğraf1262.jpg

günesteki ve güneşsiz ortamdaki rengi bu oldu işte :D:D:D:D:D

en son hali çok güzel çok beğendim.
sanki röfle gibi duruyo ama...

yoğun renk açıcıyı kullandıktan sonra nasıl bi renk oluyo saçta? üstüne illa boyamı yapılmalı?
bende belki senin yaptığını yaparım çok beğendim

en son hali çok güzel çok beğendim.
sanki röfle gibi duruyo ama...

yoğun renk açıcıyı kullandıktan sonra nasıl bi renk oluyo saçta? üstüne illa boyamı yapılmalı?
bende belki senin yaptığını yaparım çok beğendim

röfle gibi durmasının sebebi çok aşamadan geçti belki ondandır bide ben renk açıçıyı rast gele yaptım yani çok inceleyerek heryerine yedirerek falan degil elime geldiği gibi yaptım sadece özellikle uçlarının heryerine sürdüm... ve üstüne platin boyadım... ara ara renk farklılıklarının sebebi buda olabilir....
burda okuduğum kadarıyla renk açıcıyı kullandıktan sonra boyayanda var boyamayanda var ben boyadım çünki turunculukı çok fazla oldu platinle biraz gitti yıkadıkçada baya baya gitti ama hala az var ki rahatsız etmio beni oda....
sende önce renk açıcıyı kullan sonuca göre boyarsın yada boyamazsın cnm

Güzel olmuş ama böyle saçların bir sorunu var dibini nasıl yapacaksın ?? Bir kaç boyamayla güzel bir renk elde ediyorsun dibi gelincede ve akıncada aynı şeyleri uygulayamıyorsun. bende bu tür saçlara tek kullanımlık saç diyorum. Aynısı benim başıma geldi çünkü. KAramel boyamıştım saçımı kuaföre gittim aynı rengi istiyorum diye. kuaförede bana dedi kaç boyamada elde ettin sen bu rengi 3 boyamada dedim. 3 boyamada açtığın vs saçta benim 1 defa elde etmem mümkün değil dedi. Düşündüm gerçekten haklı. Güle güle kulan

Güzel olmuş ama böyle saçların bir sorunu var dibini nasıl yapacaksın ?? Bir kaç boyamayla güzel bir renk elde ediyorsun dibi gelincede ve akıncada aynı şeyleri uygulayamıyorsun. bende bu tür saçlara tek kullanımlık saç diyorum. Aynısı benim başıma geldi çünkü. KAramel boyamıştım saçımı kuaföre gittim aynı rengi istiyorum diye. kuaförede bana dedi kaç boyamada elde ettin sen bu rengi 3 boyamada dedim. 3 boyamada açtığın vs saçta benim 1 defa elde etmem mümkün değil dedi. Düşündüm gerçekten haklı. Güle güle kulan

haklısın cnm inan ki bende onu düşünmüyo değilim ama diplerini boyucam zaman açıcı kullanıcam ama saçımda az tutucam ve üzerine platin değilde açık sarı yaparım die düşünüyorum... birebir aynı olmasada benzer olur die düşünüyorum en azından uçlarından biraz daha koyu olur ve kötü görünmez umarım :40:

haklısın cnm inan ki bende onu düşünmüyo değilim ama diplerini boyucam zaman açıcı kullanıcam ama saçımda az tutucam ve üzerine platin değilde açık sarı yaparım die düşünüyorum... birebir aynı olmasada benzer olur die düşünüyorum en azından uçlarından biraz daha koyu olur ve kötü görünmez umarım :40:

Ya işte o açıcıyı nasıl kullanacaksın muhakak daha öneki boyanan yerle temas edecek ve temas eden yer daha da incelecek 2-3 sefer yaptığında o kısımdan kopmalar bile başlayabilir. Bakım yapıp bu arada saçlarını güçlendir derim ben. Madem bu renge devam etmek istiyorsun :42:

ben en çok bakır dediğin rengi beğendim.hangi markaydı boyan hatırlamaya çalışşan.kendi saç renginin üzerine mi boyamıştın?

ne kadar süre zarfında oldu bu renkler..kısa bir zaman gibi geldi..
saçların hala var,şanslısın..:23:
en son renk te hakkaten güzel olmuş..

Ya işte o açıcıyı nasıl kullanacaksın muhakak daha öneki boyanan yerle temas edecek ve temas eden yer daha da incelecek 2-3 sefer yaptığında o kısımdan kopmalar bile başlayabilir. Bakım yapıp bu arada saçlarını güçlendir derim ben. Madem bu renge devam etmek istiyorsun :42:

badem yağı zetin yağı ve yumurtayı karıstırım saçıma sürüp yarım saat kadar bekliyorum haftada 2 kere falan... biraz kötü kokuyo ama onuda burda okumuştum o işe yarıo gibi... bilmiom artık sonuç saçımı kazıtmakta olabilir :D:D:D:

ben en çok bakır dediğin rengi beğendim.hangi markaydı boyan hatırlamaya çalışşan.kendi saç renginin üzerine mi boyamıştın?

ya canım paletteydi markası şimdi netten palettenin renk katoloğuna baktım sanırım bal köpüğüydü boyadığım böle bakır tonlarında bişi olmuştu... ve ewet kendi saç rengimin üstüne bayamıştım onu... :34:

ne kadar süre zarfında oldu bu renkler..kısa bir zaman gibi geldi..
saçların hala var,şanslısın..:23:
en son renk te hakkaten güzel olmuş..

bunlar sanırım 3 bilemedim 4 ay içinde oldu :D saçlarım hala duruyo ama eski halinden biraz daha yıpranmış bi şekilde tabiki :D sarı yapmaya karar vermeden önce baya beklemişti ama o arada dinlendi... :40:

Back