Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın Rengini Yeniden Açmak İstiyorum

bence son fotograftaki renk cok hos duruyor cok begendim...ayrica sacini bence biraz dinlenmeye birak boyle gidersen yakinda boyamak icin sacin olmayacak...sacini hangi kuaforde boyadin ankaradaymisin ya merak ettim:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence son fotograftaki renk cok hos duruyor cok begendim...ayrica sacini bence biraz dinlenmeye birak boyle gidersen yakinda boyamak icin sacin olmayacak...sacini hangi kuaforde boyadin ankaradaymisin ya merak ettim:26:

Kendim boyadım uçlarda platin vardı zaten kuaför yapmıştı.. ben üstüne loreal küllü sarı boyadım dipleride loreal ultra açıcıyla açtım ..karman çorman bişe oldu.. kuaförün adını unuttum küçük esatta bi yerdi

anladim...bence hos durmuss ben zaten karman cormani severimmmmtekrar boyama derim cok yipranir saclarin bide diger topikte yasini tahmin ettim ama bakmadin 32 mi

yaşlımı görünüyorum yaa ?? lise biter bitmez platin yaptım.. üniv'e başladığımda 'da kaçıncı senende kazandın dediler hep ... üzüldüm şimdi

simdi 32 yi tahminen soledim...ama 19 beklemiodum fotolarda da daha olgun duruon baktigim kadariylan...bende 21 yasindayim kucuk gosteriorum:97:19 gibisin diolar...seninde tam tersi yani yasli gorunmuosun da yasindan biraz buyuk duruon yada ben kucuk gosterdigimden banada oyle gelmis olabilir...:82:

aaa listemde ki kıız
bu arada şeyettin sıvadın he ''yasindan biraz buyuk duruon'' kısmıyla 30 dedin kıza

19da 32 görünüyosam 32'de elliyi bulur heralde

aaa listemde ki kıız
bu arada şeyettin sıvadın he ''yasindan biraz buyuk duruon'' kısmıyla 30 dedin kıza
hadi be ordan biriiiiii
19da 32 görünüyosam 32'de elliyi bulur heralde

32yi tahminen soyledim fotolarla alakasi yok:78::78::78::78:ama fotolardada 19 durmuon yani sacini gordumm belkide oyle degil ama kendinde dedin universitede de soylemisler...:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…