- Konu Sahibi womanofdarkdesirez
-
bence son fotograftaki renk cok hos duruyor cok begendim...ayrica sacini bence biraz dinlenmeye birak boyle gidersen yakinda boyamak icin sacin olmayacak...sacini hangi kuaforde boyadin ankaradaymisin ya merak ettim:26:
hahaha cidden mi??? nası bişe yaptın??
Kendim boyadım uçlarda platin vardı zaten kuaför yapmıştı.. ben üstüne loreal küllü sarı boyadım dipleride loreal ultra açıcıyla açtım ..karman çorman bişe oldu.. kuaförün adını unuttum küçük esatta bi yerdi
kumraldan koyu kestaneye
anladim...bence hos durmuss ben zaten karman cormani severimmmmtekrar boyama derim cok yipranir saclarin bide diger topikte yasini tahmin ettim ama bakmadin 32 mi
yanılma payı çok yüksek 13 kadar... 19'um ben daha
resimdeki sen deilmisin 19 mukendimi balkondan assa atmak istiyorum...:86::86::86::86: yasindan buyuk gosteriosun o zaman...:44:
yaşlı göründüğümü öğrendim
yaşlı göründüğümü öğrendim
yaşlımı görünüyorum yaa ??lise biter bitmez platin yaptım.. üniv'e başladığımda 'da kaçıncı senende kazandın dediler hep ... üzüldüm şimdi
hangi resim o hani nerede bi de ben yorumlayayım
simdi 32 yi tahminen soledim...ama 19 beklemiodum fotolarda da daha olgun duruon baktigim kadariylan...bende 21 yasindayim kucuk gosteriorum:97:19 gibisin diolar...seninde tam tersi yani yasli gorunmuosun da yasindan biraz buyuk duruon yada ben kucuk gosterdigimden banada oyle gelmis olabilir...:82:
simdi 32 yi tahminen soledim...ama 19 beklemiodum fotolarda da daha olgun duruon baktigim kadariylan...bende 21 yasindayim kucuk gosteriorum:97:19 gibisin diolar...seninde tam tersi yani yasli gorunmuosun da yasindan biraz buyuk duruon yada ben kucuk gosterdigimden banada oyle gelmis olabilir...:82:
aaa listemde ki kıız
bu arada şeyettin sıvadın he ''yasindan biraz buyuk duruon'' kısmıyla 30 dedin kıza
19da 32 görünüyosam 32'de elliyi bulur heralde
hadi be ordan biriiiiii
32yi tahminen soyledim fotolarla alakasi yok:78::78::78::78:ama fotolardada 19 durmuon yani sacini gordummbelkide oyle degil ama kendinde dedin universitede de soylemisler...:97:
hadi be ordan biriiiiii
32yi tahminen soyledim fotolarla alakasi yok:78::78::78::78:ama fotolardada 19 durmuon yani sacini gordummbelkide oyle degil ama kendinde dedin universitede de soylemisler...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?