Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengini değiştirmem de yardımcı olur musunuz ?

yok kmse beğenmedi ya (( boyamazsam uyuyamam hafif koyulaşsın yeter bana zaten ten rengmde açık suratla aynı renk saç rengm olmadı yani anlarmısın sen sence koyulaşırmı güzel bir renk olrmu küllü sarı boyasam

cnm ya biiraz daha koyulaştırmak istiyorumm en azından diplerim koyu olsun ne bilim çok açık beğenmedimm

yarn kuaföre gidim sabahn köründe ozaman :'( off allhım yaaa ne dertt bu boyama işi ((((((((((

ewet cnm ya boyayacam yarn kesinlikle karamel kumral gibi birşeylere

canım saçın süper duruyo,bi müddet kullanmalısın..gözün alışsın..
bende bi müddet öncesine kadar platin sarı kullandım.hala daha aklım sarıda..ve seni gördüm ah ahhhhhhhhh diorum...ve bu saçı madem boyattın tadını çıkar kullan derimmmmmmm:))))hem saçını bir müddet boyatma ,yanabilir..açma işlemi saça zarar veriyo biliyon..ama şuda var kendi saçın açık kumralsa boyatabilirsin, bişeycik olmaz...kendimden biliyommmmm........yine de karar senin ay kafam karıştıııı

katılıyorum kafası karışık arkadaşıma:)

cnm ya biiraz daha koyulaştırmak istiyorumm en azından diplerim koyu olsun ne bilim çok açık beğenmedimm

Ben dipleri açık kumral yaptırmıştım da çok kötü durmuştu. Kuaför mahvetmişti. Açık kumral yapıcam die dipleri kızıl yapmıştı. Uçlar da platindi. Hiç tavsiye etmem. Oynama bu saçlarla güzel olmuş. Beyaz tenliyim diye düşünme. Sarı saçlar beyaz tenlilere gitmeyecekde kime gidecek.

iddialı ama bir o kadar güzel bir renk olmuş bence ama çok rahatsız ediyosa ve sokakta çok dikkat çekmesin istiyosan 1-2 ton koyulaştırabilirsin

TATLIM 2 haftaya kalmadan diplerden kendi saçların çıkar..biraz savret.
belli bir müddet saçına bat takkkkkk......

sakın üzerine boyayıpta saçını mahvetme o bir kaç yıkamada renk oturur gözün alışır ben ce çok güzel açmışsın millet bu tonda olsun diye bi dünya para veriyor arkadaşımmm

merhaba canim.. sac rengi güzel aslinda bendimde saclarim bi zamanlari buna benzerdi..
sana tavsiyem sabret bu denli actigin saclarinin üzerine tekrardan boya sürme.. zaten saclarin boya tutmaz gibime geliyor rengini cok acmisin boyasan boya akar. saclarimi düzelteyim derken saclarin yesilimsi bi renk alir ve bu yesil renk asla ve asla boyayla kapanmaz kestirmek zorunda kalabilirsin.
Birak böyle kalsin simdilik.. saclarin yeterince yipranmistir.

koleston 11.1 sakın sakın boyamama açılan saçın üzerine boyandığında mavi yapıo benm açtığım konulara bak görürsn mavilerden kurtulmak içn saçlarmı yaktım çok kötü oluo altın sarı açık karamel falan boya ama 11.1 boyama

ayyyyytam istediğimrenk bu işte kabazihinli kuaföre anlatamadım senin resmi görüreyim bari süper ya

11.1 boyarsan sacın mavileşir sakın tek boyama baska bi renkle karıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…