Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengini açtım. Yardımm !

Okadar açık olmuyor kutudaki kadar.güzel tam sarı renk oluyor. Beyaza dönük değil yani.ben rengi cok seviyorum. Sarı yapsam yine onu kullanırım ki.her sarıyı denedim röfle sarısı gibi güzel bi Ton yakaladım bu boyayla. Yipratmiyor da.begenmesseniz renk degistirirsiniz. Ama pişman olmicaniza eminim.

Saçımı açmama gerek kalmadı kızıl boya çok da tutmadı sadece dipleri tuttu ama karbonotlu suyla akıttım nevacolor 9.1 ile turunculukları giderdim şimdi saçlarımı dinlendiricem biraz çok bir kuruluk yok aslında normal şu an ama ben çok yumuşak saça alıştıgımdan bir garip geliyor şu an.

Bu küllü sarı bana hiç yakışmıyor. Beyaz tenli kahverengi gözlüyüm. Sanırım sıcak alt tonluyum. Bakır-kızıl çok yakışmıştı arkadaşlarım haal ısrar eder o renge dönmem için. Ama ben bana yakışan bir sarı bulmak istiyorum.

Ben saçımın dinlenmesini beklerken ikizim saçını açıp yapıcak. Yardımlarınızı bekliyoruz. Nasıl bir sarı tonu kullanmalı? Ya da kumralın üstüne sarı balyaj falan mı yapmalı ya da ombre?

canım aynen işte sıcak alttona soğuk küllü renkler pek gitmez sıcak tonlu sarılar kızıllar daha çok beğenilir yani küllü de kullanılmaz değil tabi ama sıcak tonlar daha çok yakışır bir bütünlük oluşur tenle çünkü.. gerek yerli gerek yabancı ünlü başarılı kuaförler böyle söylüyor yani.. kızıla dönmene gerek yok ama sana uyacak bir sarı tonu bulabilirsin istersen.. küllü bir renkten ziyade 9.0 ı deneyebilirsin.. baktın daha da sıcak istiyorsun 9.3 falan katabilirsin böyle böyle deneye yanıla bulursun tonunu..

canım aynen işte sıcak alttona soğuk küllü renkler pek gitmez sıcak tonlu sarılar kızıllar daha çok beğenilir yani küllü de kullanılmaz değil tabi ama sıcak tonlar daha çok yakışır bir bütünlük oluşur tenle çünkü.. gerek yerli gerek yabancı ünlü başarılı kuaförler böyle söylüyor yani.. kızıla dönmene gerek yok ama sana uyacak bir sarı tonu bulabilirsin istersen.. küllü bir renkten ziyade 9.0 ı deneyebilirsin.. baktın daha da sıcak istiyorsun 9.3 falan katabilirsin böyle böyle deneye yanıla bulursun tonunu..

Kardeşime söyleyeyim o da baksın 9.3 altın sarısı sanırım

X