Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengine karar veremiyorum

ilay00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
277
0
96
36
Ankara
arkadaşlar merhaba benim doğal saç rengim kestane ama 5 yıldır gölge röfle karamel kullandım şu an karamel ama baya aktı boya ben çok kararsızım kestaneye mi dönsem yoksa bronz kahve tonları mı denesem çok kararsızım ten rengim buğday yardım ederseniz çok sevinirim şutarafagitti

canım merhaba. bende seninle aynı durumdayım. açık buğday tenliyim ve saçımda gölge var. üstüne kumral boyattım ama aktı. şimdi bronz kahve boyatmak istiyorum bi arkadaşım boyattı çok hoş duruyo. ama herkes akar diyo. ne yapıcam bende şaşırdım ama bana kalırsa kestane değil de kahve tonları boyat. buğday tenlilere ben kahve tonlarını yakıştırıyorum

evet canm bencede kahve tonları olabilir hemde değişiklik yapmış olurum kuaförüm karamele devam et diyo ama çok sıkıldım bu renkten :uhm:

kızlar yardım edin çok acil lütfen bayram gelioo hala bişi karar weremedim şimdide röfle mi yaptırsam diyorum sizce röflrnin modadı geçti mi daha önce yaptırdım ama hala kararsizim buğday tene platin sarısı çok dikkat çekmez dimieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kestane çok koyu oluyor hem açması da bi dert sıkılınca.kahveler kestane gibi boğmuyor insanı.kahve tonlarını tercih etmelisin.buğday tenliymişsin zaten şöyle bakır yansımalı veya kızıl ışıltılı bi renk yakışabilir.ben bu ara toprak tonlarına takmış durumdayım.bronz kahve ve terrakotayı gözüme kestirdim.ışıltılı kahveyi de denedim bikaç defa o da yakışır.bir de kolestonun ay ışığı kahvesi diye bi renk çıkmıştı.onu da incelemende fayda var.

teşekkür ederim renk seçeneği çok olunca insanın aklı çabuk karışıomafoldumben ışıltılı kahve nasıl bi renk bilmiyom ama çikolata kahve çok hoş sanırım çikolata kahve yapcam umarım güzel olur

çikolata kahve bazı markalarda çok koyu oluyor.neredeyse siyah gibi duruyor anca güneşe çıktığında kızıl kızıl parlıyor.boyayı alırken numarasının 6lı veya 5li olmasına dikkat et derim.4lü numaralar çok koyu duruyor.

önerebileceğiniz bi marka ve numara var mı ben hiç kendim boyamadım saçımı hep kuaförde boyattım ama bu sefer evde deneyebilirim

aa cnm senin de konun varmış :)) jennifer lopezin saç rengi çok güzel yaa ama evde mümkün değil yapılamaz

canm çok güzel bu renkler ama nasıl elde edebiliriz ki anca fotoları kuaföre götürerek olur sanırımguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…