Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengi dert oldu yardım(Resimli)

Saçında yıpranma yok renkten dolayı öyle sandılar herhalde
kestirmene gerek yok yani

Saçında yıpranma yok renkten dolayı öyle sandılar herhalde
kestirmene gerek yok yani
Aslında baya yıpranık yıkayınca uzuyor sönüyor.resimde fönlü ondan güzel görünüyor.yasım 27 buarada sarı beni 35 gösteriyor. Zaten gittiğim bi kuaförde dedi koyu boyayalım diye sanırım aklıma yattı bu koyu kestane .boyatacağım inşallah güzel olur

Kızılda sebat edersen üç dört yıl sonra kendi rengin gibi oluyor, ben artık 2,5-3 ay arası boyuyorum, oturdu saçıma, sağlıklı, yumuşacık saçlar istiyorsan öncelikle düzleştirici ve fönden uzak durman lazım, ben sadece duştan sonra tarıyorum, tarak bile vurmam gün içinde, üç ayda bir de kestiririm birazcık. Yani yıpranma sebebi kızıl değiiiiiillll :) boya sen kızıl candır:)

[Qhali bi="Magnolliaa, post: 37778410, member: 637145"]Kuzum burada düzleştirdim sacımı .düzleştirmezsem uclar falan kırık ve yamuk[/QUOTE]
O hali çok iyi biliyorum cali süpürgesi gibi olur fonsuz oldugu zaman ben bir hafta önce kestirdim ve uzatiyorum artik düzleştirmiyorm bile ya fon cektiriyorm ya da oruyorum topluyorum uclari öyle saglikli ki suan

Işıltı kahve yanlış hatırlamıyorsam bu renkti saçta çok güzel duruyor o renge boya daha sonra boyama diplerden doğal saç rengini gelsin benimde boyalı pişman oldum sacimi çok yıprattı ve daha ikinci boyamama rağmen

kızıl yaşlı gösteriyo insanı kullanımı da zor..Benim gibi yap siyaha boya kurtul Geri dönüşüde yok o yüzden hiç kafa yormuyorum hem çokda parlak miss

kızıl yaşlı gösteriyo insanı kullanımı da zor..Benim gibi yap siyaha boya kurtul Geri dönüşüde yok o yüzden hiç kafa yormuyorum hem çokda parlak miss
Evet koyu renkler daha parlak ve göz alıyor doğru diyorsun

canım loreal amonyaksız boyayla boya ve bu renk koyu kestane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…