• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengi dert oldu yardım(Resimli)

Magnolliaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
275
325
73
37
image.jpg
image.jpg
Ey hatunlar bi el atın neolur.
Saçım yanık ,kızıldan açıla açıla bu hale geldi foto koyuyorum.uzayan sünen kırılan bakımsız mat ve bir rengi bile yok.
Şuan soğan kabuğu renginde.

Artık bunaldım saç rengine karar vermk istiyorum.çünkü bıktım bu sac rengimden kac gündür konu acıp durdum.bi kızıl olsun dedim bi küllü sarı.karar veremedim.

Açık renk kullanmak cok zor geldi.ruhsuz ve sönüğüm.kaşım da acık renge boyadım.makyj yapmazsam hasta gibi ..
Oysaki koyu tonlar yakışıyor bana. önceden kızıl tonlar kullandım herkes cok yakıştırırdı.

Beyaz tenliyim ,ela gözlüyüm.
Şimdi kendi sac rengime döneyim sağlıkla sac uzatayım diyorum.
Artık kendi rengime dönüp sağlıklı sac uzatmak istiyorum.6 yıldır boyuyorum sacımı çünkü. .kendi sac rengim baya koyu.
Beğendiğim bir tonda resim koydum.nefise karatayın resmi.

Bu hangi renk sizce koyu kahve mi siyah mı.o renge boyatıp uzatayım mı.
Destek lerini bekliyorum şu sarı ve kızıl hevesimi kırınız lütfen :))

Hepinizi öptüm;)

Saçınız pek sağlıksız görünmüyor bana kalırsa ama yüzünüze yakışıp yakışmadığını bilemem tabii :)

Nefise Karatay'ın saçı koyu kestane bence :)

Yalnız nefise de nefismiş.böyle resim secip sanki boyayınca onun gibi olucağını zannetmek varya süper komik ve aynı zamanda dramatik benim için:KK48:

Saciniz cok yipranmis görünüyor ama. Bence hic boyamayin. Akmasini bekleyin. Surekli boyayarak saç mahvoluyor..

Saçınız pek sağlıksız görünmüyor bana kalırsa ama yüzünüze yakışıp yakışmadığını bilemem tabii :)

Nefise Karatay'ın saçı koyu kestane bence :)
Kuzum burada düzleştirdim sacımı .düzleştirmezsem uclar falan kırık ve yamuk

Saciniz cok yipranmis görünüyor ama. Bence hic boyamayin. Akmasini bekleyin. Surekli boyayarak saç mahvoluyor..
Bu renk hiç yakışmıyor ama boyatmazsam daha kötü dipler koyu geliyor iyice carsamba pazarı olur sacım.son bi kez koyu boyayıp beklemek daha i olmaz mı

Peki bu sacın üstüne boya tutar mı zor mu tutar .ey deneyimli hatunlar sarıdan dönenler siz daha iy bilirsiniz:KK54:

Peki bu sacın üstüne boya tutar mı zor mu tutar .ey deneyimli hatunlar sarıdan dönenler siz daha iy bilirsiniz:KK54:

Sapsarıdan mavi siyaha dönmüş biri olarak ilk seferde tutmayacağını üzülerek söylüyorum
yani sana tutar gibi gelir ama iki hafta sonra fıydır fıydır akar
birkaç boyamada tutar ama işte ilk seferlerde alttan sarı sarı parlar
ben 9 aydır falan hiç boya sürmedim kendi rengine boyayıp daha yeni toparlıyor saçlarım :(

Ben bir keresinde doğal sarı saçlarımı sıcak çikolata rengine boyamıştım ve bu görüntüyü elde etmiştim. Ama bunda kızıllıkta var gibi sanki. Acaba kestane kızıl akaju ya mı boyasan? Bence bu renk senin beklentini karşılar. Gerçi bu dediğim resimdeki kadar koyu değil ama bence deneyebilirsin.

farklı farklı olmasın diyosan kendi rengine yakın bi renkte boyayıp bekle o zaman.. ama o arada da bakım vs yapmaya çalış. yıpranmış duruyo maalesef :/

Sapsarıdan mavi siyaha dönmüş biri olarak ilk seferde tutmayacağını üzülerek söylüyorum
yani sana tutar gibi gelir ama iki hafta sonra fıydır fıydır akar
birkaç boyamada tutar ama işte ilk seferlerde alttan sarı sarı parlar
ben 9 aydır falan hiç boya sürmedim kendi rengine boyayıp daha yeni toparlıyor saçlarım :KK43:
Hmm göze alırım onu.birkac boyamada düzelirse iy.Her ay sarı dip boyası yapmaktansa birkac kez kendi rengime boyamayı tercih ederim.cok saol cnm

Saçınız işlem görmüş bir saç tek boyamada bu renk elde edilir
ama boya 2 hafta sonra akar en az iki kez boyanması gerekir
arasında en az bi 15 gün olmalı
saç rengi siyah değil siyah çok koyu bir renktir
burdaki saç rengi koyu kestane ;)

farklı farklı olmasın diyosan kendi rengine yakın bi renkte boyayıp bekle o zaman.. ama o arada da bakım vs yapmaya çalış. yıpranmış duruyo maalesef :/
Evet bakım şimdi de yapıyorum ama yanık sac anca uzayacak kesilecek ki gitsin.bak işte ben anlamıyorum yıpranmışlığını resimden .burdakiler anlıyor maşallah.
Cok doğru cok yıpranık.

Ben bir keresinde doğal sarı saçlarımı sıcak çikolata rengine boyamıştım ve bu görüntüyü elde etmiştim. Ama bunda kızıllıkta var gibi sanki. Acaba kestane kızıl akaju ya mı boyasan? Bence bu renk senin beklentini karşılar. Gerçi bu dediğim resimdeki kadar koyu değil ama bence deneyebilirsin.
Kestane kızıl akaju mu hmmm hemen bakıyorum canım cok saol ..ay kızlar cansınız can...

Saçım çoooookkkk uzun yıllardır kızıl tam tarih hatırlamıyorum ama 15 yılı vardır
Beyaz ten ve ela gözlüyüm senin gibi, valla aklıma kızıldan başka bir şey gelmiyor
Bence devam et kızıla, saçın tahrip olmuş ama biraz bakım ve azar azar kestirerek toparlayabilirsin
Kızıl başkadır vazgeçme bence:)

Saçınız işlem görmüş bir saç tek boyamada bu renk elde edilir
ama boya 2 hafta sonra akar en az iki kez boyanması gerekir
arasında en az bi 15 gün olmalı
saç rengi siyah değil siyah çok koyu bir renktir
burdaki saç rengi koyu kestane :KK66:
Hmm koyu kestane tmm süpersiz hatunlar..

Saçım çoooookkkk uzun yıllardır kızıl tam tarih hatırlamıyorum ama 15 yılı vardır
Beyaz ten ve ela gözlüyüm senin gibi, valla aklıma kızıldan başka bir şey gelmiyor
Bence devam et kızıla, saçın tahrip olmuş ama biraz bakım ve azar azar kestirerek toparlayabilirsin
Kızıl başkadır vazgeçme bence:)
Kız girme aklıma girme..zaten bi karış havada aklım.kızılll kızılll diye ölüyorum içimdeki sesi zor susturuyorum zaten .sus allasen .hem cok yıprandı her ay kuzıl boyamak lazım.cok akıyor.yeter gari.kızıl baska bahara artık uzun sağlıklı sac istiyorum.yumusak sac istiyorum.:KK61:

Back