• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sacimin onunde gül (saç dönümü)var.Saçıma şekil veremiyorum.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zhlokc

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
8
0
286
İstanbul
Herkese merhaba. Sacimin onunde gülüm oldugu icin saclarima fon cekmem cok zorlasiyo bir turlu duzeltemiyorum eski filmlerdeki gibi sacmin onu kabariyo cok sinir oluyorummm:kızgın: buna bi care varmiiiiiii :(((
sac duzlestirici alsam bas edebilirmiyim acaba :çok üzgünüm:
ayni zamanda kahkulde birakamiorummm ufff

aynı sorun bendede var sac duzlestırıcısı bı ıse yaramıyo sac donumunu duzeltmek ıcın bende onceden kafama cok takıyodum sımdı sen dıyınce aklıma geldı bence sende kafana cok takma hem sac donumu cok olan ınsan akıllı olurmus:roflol: ayrıca sacını ayırdıgın tarafı sac donumune gore degıstırırsen daha az bellı olur

aynı sorun bendede var sac duzlestırıcısı bı ıse yaramıyo sac donumunu duzeltmek ıcın bende onceden kafama cok takıyodum sımdı sen dıyınce aklıma geldı bence sende kafana cok takma hem sac donumu cok olan ınsan akıllı olurmus:roflol: ayrıca sacını ayırdıgın tarafı sac donumune gore degıstırırsen daha az bellı olur

gercektenmi kizkaydirigubbakcemile2benim oglumda 2 tane var...........akilli oglusum benim.anasina cekmis:dilcikar:

amaaan bence bos yere kafana takıyosun bı de saclarının dokuldugunu dusunsene o zaman takarmıydın bu gul var falan fılan dıye sanmam bence halıne sukret sorun edılcek bır sey degılkı o

Herkese merhaba. Sacimin onunde gülüm oldugu icin saclarima fon cekmem cok zorlasiyo bir turlu duzeltemiyorum eski filmlerdeki gibi sacmin onu kabariyo cok sinir oluyorummm:kızgın: buna bi care varmiiiiiii :(((
sac duzlestirici alsam bas edebilirmiyim acaba :çok üzgünüm:
ayni zamanda kahkulde birakamiorummm ufff

bence saclarına su dalgası yap cnm evde yada kuaforde uzun surelı olarak... o kabarıklık dalga kıvrımı gıbı durur.

herkese tesekkurler ilginiz icin :)
gul dedigim sacimin onu yukari dogru uzuyor sonra kivriliyo duz fon cektirsemde oyle kaliyor malesef..
hafif kabarik oluyor diplerim hep yani..
bi careside yok sanirim kimse cozum yazmamis :(

bende fön çektiriyorum ilk görünüm gayet güzel 10 dk sora bi bakıyorum önler yamulmuş:)) yapcak bişey yok malesef

Back