• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımın önü

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

feelfree

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
155
84
323
Selam arkadaşlar bundan iki yıl evvel saçlarım çok güzeldi. Ancak haftada bir bakım yapıyordum. Saçımı ne düzleştiriyordum ne de herhangi bir şey uyguluyordum. Saçıma daha önce röfle yaptırdım. Teyzem yaptı. Hiçbir sorunla karşılaşmadım yine. Sonra yine geçen yıl yapıldı. İlk bir iki ay hiç sorun olmadı. Sonra saçımın önü kabarmaya başladı. :( Mesela geceden yıkanıyorum sabah kalkıyorum saçımın ön kısmı kabarıyor. :( Teyzeme yine en son ağustos ayında saçımı kestirdim. Ön kısmı o bahsettiğim yer acayip yıpranmıştı. Yine değişen bir şey olmadı. Bu arada diğer yerlerde o kadar kabarmasa da kabarıyor. Saçlarımın dipleri de acayip kuru. Şimdi haliyle bir yere gideceğim zaman saçımın ön kısmını düzleştiriyorum. Bu da sonuçta kısa vadeli bir çözüm, uzun vadede saçım gene yıpranıcak. Arkadaşlar saçımın dibiyle ve de ön kısımla ilgili, kabarıklıkla ilgili ne yapmalıyım? Dove'un saç bakım spreyini aldım eh idare eder ama aman aman da faydası olmadı. Yorun yapan kişilere şimdiden teşekkürler. :*

Ben şuan bitkisel şampuan kullanıyorum canım bakım falan yapmıyorum çunku o her şeyi yapıyor sanki. Saçlarımın rengini açmıştım üstelik çok yıpranmıştı. Onu kullanarak acayip güzel oldu. Saç kremi bile kullanmıyorum artık. Hepsi zarar veriyor çünkü bir yerden sonra.

Dermovate diye solüsyon var onunla bir kez saçını yıka dipleri kendine gelsin

Yas ilerledikçe saçlarda değisio. Benimkide ön kısmı dalgalı duruyor.normemde dümdüzdü...

Saçınıza plastik tarak kullanmayın tahta tarak kullanın elektriklenmesini ve kırılmasını önler,bide nashi argan yağını tavsiye ederim nemli saça az miktar uygulamanız yeterli saçlarınız nemlı ve ışılışıl olur

Saçınıza plastik tarak kullanmayın tahta tarak kullanın elektriklenmesini ve kırılmasını önler,bide nashi argan yağını tavsiye ederim nemli saça az miktar uygulamanız yeterli saçlarınız nemlı ve ışılışıl olur
tahta taragi Nerede bulabiliriz canım

Back