Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın kahverengi olan kısmını kapatmak istiyorum

ozge123456

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
122
22
Merhabalar ben saçımı geçen yıl baharda ombre yaptırmıştım ama saçımın dibi çıktıkca alt kısmı kahverengileşti artık doğal rengimi istiyorum doğal rengim koyu kahveydi.Kahvrengilikleri palettenin 4.0 ile kahve boya ile kapanır mı rengi yada başka boya önerir misiniz saçım iki renk olsun istemiyorum lütfen yardım eder misiniz ?

Bu renk saçım

Eklentiler

• IMG_20180326_174656_239.JPG
    IMG_20180326_174656_239.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 94
Merhabalar ben saçımı geçen yıl baharda ombre yaptırmıştım ama saçımın dibi çıktıkca alt kısmı kahverengileşti artık doğal rengimi istiyorum doğal rengim koyu kahveydi.Kahvrengilikleri palettenin 4.0 ile kahve boya ile kapanır mı rengi yada başka boya önerir misiniz saçım iki renk olsun istemiyorum lütfen yardım eder misiniz ?
Kapanır canım hatta senin saç rengin 3.0 rengini bile gayet güzel kaldırır

Çok tesekkür ederim canım ya bife hangi marka boya daha iyi kapatır
Loreal palette falan gb market markaları yerine tüp boya kullanmanı tavsiye ederim. Market markaları pek memnuniyet yaratmıyor

Ben Clemensy marka kullanıyorum (bitkiselmiş) memnunum. Başka tüp boya markası kullanmadım tecrübem yok

Loreal palette falan gb market markaları yerine tüp boya kullanmanı tavsiye ederim. Market markaları pek memnuniyet yaratmıyor

Ben Clemensy marka kullanıyorum (bitkiselmiş) memnunum. Başka tüp boya markası kullanmadım tecrübem yok
Çok teşekkür ederim :)

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz saçlarım siyahtı yıllardır hiç bir yanma yıkılma olmadan saçlarımı palette yoğun renk açıcı ile bu renge kadar açabildim tek seferde bu kadar oldu ☺️☺️ Şuan da bunun üzerine küllü açık kumral istiyorum olur mu sizce ?

Eklentiler

• D96B142A-6EDD-4FB5-85B1-FA25D802DD72.jpeg
    D96B142A-6EDD-4FB5-85B1-FA25D802DD72.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 74
X