arkadaşlar size bikaç tavisyede bulunmak istiorum.saçlarım çok dökülüyodu ve kafamın arka kısmındaki saçlarım çok seyrelmişti incelmişti,okdr çok kafaya takıodumki bu durumu bi taraftanda saçımı kestirmeye kıyamıodum,ama saçlarım çok kötü olunca kestirmek zorunda kaldım ve saçlarımın uçlarından her ay kestirmeye başladım iyikide başlamışım çok faydasını gördüm.saçlarınıza çok fazla yağ bakımı yapmayın çünkü gözenekleri genişletip daha çok dökülmesine sebep oluo. benim saçlarım yeni yeni kendine gelio,artık sadece şampuanla yıkayıp pantene saç bakım kremi sürüorum ve saçlarımı dökmüo annemde kullanıo aynı şekilde onunda saç dökülmesi durdu. bu kremi kullanın sahiden sonuç alıcaksınız. birde bu sitede karanfil suyunu okudum onuda denedim inanın çok ii gelio.banyodan sora saçlarınız nemliyken kullanın saçlarınız kuruduktan sora dökülmesi duruo nerdeyse. saçlarımın iyileşiceni hiç düşünmüodum wallahi. ama saçımı düzenli kestirmek krem ve karanfil suyu iyi geldi sahiden:)) umarım sizede ii gelir faydası inşallahhhhhhhhhhhhh