Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sacımın dipleri yapışık gibi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lgnlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
64
1
86
İzmir
.............sorun çözüldü

Son düzenleme:
bendede aynı durum var özellikle ön taraf resmen yağlı gibi ilk defa başıma geliyor 1 aydır böyle... neden böyle oluyor bilen varsa söylesin lütfen

benimde ön taraf...banyodan cıkıyorum sacımı kurutuyorum sadece orda yapış yapış duruyor :S

Kızlar saç kremi kullanıyorsanız bundan olabilir..Eğer kullanmadıgınız halde yapısıksa hâlâ o zaman bir tavsiyem var....Saçlarınızı banyodan sonra asla saç kurutma makınesı ıle kurutmayın..havluda kurutun..havlu suyu yedikçe değiştirin ve baska havluya sararak kurutun..başınızı öne eğerek yanlara eğerek avuc ıclerınızle tutam tutam sıkın bırakın..dalga yaratmaya calısıyormus gıbı...ınanın ben kendımden bılıyorum, saclar acaip gürleşiyor..aaa tabii gürleşiyor derken yeni saclar cıkıyor demıyorum ..gürleşme nedeni alıştırmak saçları..yanii göreceksiniz saclarınızın dipleri de uçları da her yeri havalı olacak..kabarık kabarık..ben 1 yıla yakındır bu sisteme alıstım..Herkes bayılıyor saclarıma..
sevgiler canlar

kullandığınız saç kremi ya da şampuandan olabilir mi?

krem kullanmayı bıraktım,şampuanımı değiştirdim olmadı gittim 50 tl ye kuaförden şampuan aldım yine olmadı ilk defa yaşıyorum ön taraf hele yağlı gibi saçımda sarı çok kötü duruyor :93:

bnde saç kremi kullanmıyorum fakat yaklaşık 1 hafta önce sampuanıma saçlarım hızlı uzasın diye doğum kontrol hapı attım.ondan olabilir mi acaba ?

arkadaslar sorunumun cözümünü buldum.sampuanımı değiştirdim artık öyle olmuyor.sanırım sampuanıma doğum kontrol hapı karıştırdığım için oluyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…