Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasaçımın bu rengini Nasıl düzeltebilirim(resimli)
kızlar bu saç Nasıl düzelir ki?üç renk suanda diplerim koyu ortası sarı uçlar koyu acaba yıpranmadan uçları ortaya yaklaştırma şansım var mı?yada cok koyulaşmasan tek renk Nasıl olur?
Canım sen bunu tek başına düzeltemezsin. dip ve sadece uçlara boya yapılacak. Tahminimce 7.1 (fotodan öyle göründü bana ya da kaça boyuyorsan her zaman ) tonları ortalara değişirilmiycek yıkanıcak. Ama uzman bi kuaför daha iyi bilebilir.
Canım sen bunu tek başına düzeltemezsin. dip ve sadece uçlara boya yapılacak. Tahminimce 7.1 (fotodan öyle göründü bana ya da kaça boyuyorsan her zaman ) tonları ortalara değişirilmiycek yıkanıcak. Ama uzman bi kuaför daha iyi bilebilir.
merhaba Canım mesajını simdi gördüm ve iş isten geçmişti artık boyadım yani boyayı alıp kuaföre sürdürdüm kuaföre artık renk konusunda güvenmediğim icin sarılar tamamen kapandı normalde boyadığım bir renk yoktu kendi doğal sacımın üstüne yapılmıştı bu işlem.parfümerideki bayan 6.30 ve 6.03 ü karıştırmamı önerdi loreal exellancetan ikişer tane olmak üzere 4 kutu boya kullandım.baya koyu bir çikolata kahve oldu simdi renk ama tabi uçlar biraz daha koyu kaldı.yine de önceki haline göre cok mutluyum suan birdahaki boyamada oturur heralde renk insallah.