- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- 103
Şampuan ismi verirmisiniz organik dediniz ya bide terebentin nedir?Hiç o kadar para dökmeye gerek yok. Bir dahiliyeye gidip aynı testleri yaptırıp kolaylıkla ne olduğunu öğrenebilirsin bence.
B12 eksikse onu duzeltmeden yapacağın hiçbirşey sana fayda göstermez.
Bende zamanında yaptım o hatayı birsuru para bayıldım ama artık saçlarım çok gür ve dökülmüyor. Üstelik yeni saçlar çıktı gözle görülür bir şekilde..
Kan değerlerini normale çevir sonra da bir tane organik bir şampuan alıp içine çam terebentin dok.
Eğer çare olmazsa gel beni bul :))
Canım ben tresan ısırgan otlu veya onu bulamazsam otacı ısırgan otlu şampuan kullanıyorum.Şampuan ismi verirmisiniz organik dediniz ya bide terebentin nedir?
Cevabınız için teşekkür ederim kan değerlerim pek normal deil sanırım otaci kullandım pek işe yaramadı tresan kullanayim yağıda aktara bi bakimCanım ben tresan ısırgan otlu veya onu bulamazsam otacı ısırgan otlu şampuan kullanıyorum.
Çam terebentin yağı şampuanın içine koyuyorum, ama bir kapak yetiyor çok fazla koyunca çok sulanıyor.
Şampuana saçın alışması biraz sürer çünkü saçı yumuşatmıyor pek, yıkayıp çık ve kendisi kuruyunca yumuşuyor.
Şunda dediğim gibi günde 5 tel anca dökülüyor bende..
Ama bunları yaparken kan değerlerinin normal olması lazım..
Kan değerlerini normale çevir önce ama, ilaç falan kullan onlar duzelsin.Cevabınız için teşekkür ederim kan değerlerim pek normal deil sanırım otaci kullandım pek işe yaramadı tresan kullanayim yağıda aktara bi bakim
sarımsak ezip surebilirsin
Hiç o kadar para dökmeye gerek yok. Bir dahiliyeye gidip aynı testleri yaptırıp kolaylıkla ne olduğunu öğrenebilirsin bence.
B12 eksikse onu duzeltmeden yapacağın hiçbirşey sana fayda göstermez.
Bende zamanında yaptım o hatayı birsuru para bayıldım ama artık saçlarım çok gür ve dökülmüyor. Üstelik yeni saçlar çıktı gözle görülür bir şekilde..
Kan değerlerini normale çevir sonra da bir tane organik bir şampuan alıp içine çam terebentin dok.
Eğer çare olmazsa gel beni bul :))
saclarim tıpkı senin anlattığın gibibıraktım artık uğraşmayı
Bu tarz bütün konularada aynı cevabı yazıyorum ama maltofer kullansana ?
Demir seviyeni en üst sınıra çekene kadar maltofer kullan baya etkisini görürsün.
Bide polikistik var mı ? O da yapabiliyor bunu çünkü. Polikistik over sendromlu bi arkadaşımında durumu aynı..
Onun dışında balık yağı kullan. Mesela akşamları yatmadan önce al bi tane.
Bide saçlarını kısa tut. Baya kısacık kestir. Öyle daha gür gözükür. Durum düzelene kadarda gerekli bakımları daha rahat yaparsın. Ayrıcada dökülme azalır.
Şimdilik benim önerilerim bunlar..
Umarım istediğin saçlara kavuşursun bi an önce.
Bu tarz bütün konularada aynı cevabı yazıyorum ama maltofer kullansana ?
Demir seviyeni en üst sınıra çekene kadar maltofer kullan baya etkisini görürsün.
Bide polikistik var mı ? O da yapabiliyor bunu çünkü. Polikistik over sendromlu bi arkadaşımında durumu aynı..
Onun dışında balık yağı kullan. Mesela akşamları yatmadan önce al bi tane.
Bide saçlarını kısa tut. Baya kısacık kestir. Öyle daha gür gözükür. Durum düzelene kadarda gerekli bakımları daha rahat yaparsın. Ayrıcada dökülme azalır.
Şimdilik benim önerilerim bunlar..
Umarım istediğin saçlara kavuşursun bi an önce.
şimdi şöyle anlatayım.canımmm benim demir eksikliğim yok amaaa... B12 & Çinko eksiliğim vaar demir referansın iyi dedi doktorr..
şimdi şöyle anlatayım.
mesela demir seviyesi aralığı 40 ile 200 arasında olmalıdır. ( atıyorum yani. farklı seviye aralıklarıda olabilir. )
senin demir seviyen diyelim ki 50. yani bu durumda 40 ile 200 arasında. Yani aslında normal. sağlık açısından olmaması gereken bi seviyede değilsin. doktorun sana ilaç yazmasına gerek yok aslında bu durumda.
ama saçlarının tırnaklarının ve cildinin daha sağlıklı olması için demir seviyeni 200 e kadar çekmen gerekiyor. mesela senin demir seviyen 180 olduğu zaman ( sınıra tam yakın yani ) saçların daha canlı daha güçlü daha parlak daha sağlıklı olur. Daha hızlı uzar mesela. Dökülmez. Tırnakların kırılmaz. Gibi...
Burada işin içine maltofer giriyor. Maltofer dediğim şey kan ilacı. Küçük şişelerde bulunan sıvı, tadı pekmezimsi gibi olan bi şey. tabi öyle yoğun değil daha sıvı.
Öncelikle testini yaptır. Demir seviyene bak. üst sınıra bak. ve git 3 kutu maltofer yazdır. Yatmadan önce bi şişe maltofer iç. Sonrasında kesinlikle çay süt bilmem ne tüketme. mümkünse maltofer kullandığın sürece çay kahve asitli içecek falan tüketme.
Sonra 3 kutu maltofer bitince git tekrar test yaptır ve bak demir seviyene. Nereye kadar çekmişsin.
için iğne yazsın
şimdi şöyle anlatayım.
mesela demir seviyesi aralığı 40 ile 200 arasında olmalıdır. ( atıyorum yani. farklı seviye aralıklarıda olabilir. )
senin demir seviyen diyelim ki 50. yani bu durumda 40 ile 200 arasında. Yani aslında normal. sağlık açısından olmaması gereken bi seviyede değilsin. doktorun sana ilaç yazmasına gerek yok aslında bu durumda.
ama saçlarının tırnaklarının ve cildinin daha sağlıklı olması için demir seviyeni 200 e kadar çekmen gerekiyor. mesela senin demir seviyen 180 olduğu zaman ( sınıra tam yakın yani ) saçların daha canlı daha güçlü daha parlak daha sağlıklı olur. Daha hızlı uzar mesela. Dökülmez. Tırnakların kırılmaz. Gibi...
Burada işin içine maltofer giriyor. Maltofer dediğim şey kan ilacı. Küçük şişelerde bulunan sıvı, tadı pekmezimsi gibi olan bi şey. tabi öyle yoğun değil daha sıvı.
Öncelikle testini yaptır. Demir seviyene bak. üst sınıra bak. ve git 3 kutu maltofer yazdır. Yatmadan önce bi şişe maltofer iç. Sonrasında kesinlikle çay süt bilmem ne tüketme. mümkünse maltofer kullandığın sürece çay kahve asitli içecek falan tüketme.
Sonra 3 kutu maltofer bitince git tekrar test yaptır ve bak demir seviyene. Nereye kadar çekmişsin.
Evet küçük şişelerde şurup gibi.doktoruma bu ilacı yazdırdım canım şurup gibi olanını demi sende bunu kullanıyorsun ????
Dışkını boyar biraz bilgin olsun dedi
tamam canım mideni bulandırıyor mu senşn de bu ilaç ?Evet küçük şişelerde şurup gibi.
Hayır bende öyle bi etkisi olmadı.tamam canım mideni bulandırıyor mu senşn de bu ilaç ?
tamam cok sağ olllHayır bende öyle bi etkisi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?