Merhaba Bayanlar ,
Saçlarım kelimenin tam anlamıyla pskolojimi bozmaya başladı... çok az ,ince telli ,aynadan bakınca kadın çizgisi var ya o resmen açılmış iyice kafamda ...Ortadan ayrınca resmen görebiliyorum ne kadar vahim olduğunu durumun. Topladığımda sacımı fare kuyruğu kadar abartmıyorum cidden öyle ..(4yıldır uzamıyor saçım aynı kaldı)
Neyse 2 ay önce cildiyeye gittim uzman doktor.. saçında mikrop var dedi medikal şampuan yazdı ,çinko ve diğer bütün testleri yaptı baya para bayıldım. Sonra mezoterapi önerdi kabul ettim 2.seans bitti mezoterapide..
Kan değerlerim normal çıktı ama çinko eksiliği ve B12 Eksikliği çıktı şuan hap kullanıyorum aynı zamanda fıs fıs verdi mikrop için onu sıkıyorum.
Ama bütün bunlardan sonra 1 ay geçmesine rağmen hiç bir sonuç yok iyi bir gelişme göremiyorum dökülme normal diyelim tamam ama saçlarımda ne gürleşme var ne de bir farklılık..
İnanılmaz üzülüyorum ...
Benimle aynı durumda olanlar var mı ?
Bu arada ben bitkisel yağlarla saçıma maske yaptığımı (sarımsak,çam yağı vs..) söylediğimde uzman doktor beni uyardı bu yağlar saç diplerini tıkar açılsın nefes alsın dedi ...
birden gürleşmez ki b12 eksikliği ile çinko saçını dökmüştür onlarda düzelince düzelir insanın morali bozuluyor anlıyorum ama birde doktora sarımsak şampuanı nı sorsan oda işe yarıyorMerhaba Bayanlar ,
Saçlarım kelimenin tam anlamıyla pskolojimi bozmaya başladı... çok az ,ince telli ,aynadan bakınca kadın çizgisi var ya o resmen açılmış iyice kafamda ...Ortadan ayrınca resmen görebiliyorum ne kadar vahim olduğunu durumun. Topladığımda sacımı fare kuyruğu kadar abartmıyorum cidden öyle ..(4yıldır uzamıyor saçım aynı kaldı)
Neyse 2 ay önce cildiyeye gittim uzman doktor.. saçında mikrop var dedi medikal şampuan yazdı ,çinko ve diğer bütün testleri yaptı baya para bayıldım. Sonra mezoterapi önerdi kabul ettim 2.seans bitti mezoterapide..
Kan değerlerim normal çıktı ama çinko eksiliği ve B12 Eksikliği çıktı şuan hap kullanıyorum aynı zamanda fıs fıs verdi mikrop için onu sıkıyorum.
Ama bütün bunlardan sonra 1 ay geçmesine rağmen hiç bir sonuç yok iyi bir gelişme göremiyorum dökülme normal diyelim tamam ama saçlarımda ne gürleşme var ne de bir farklılık..
İnanılmaz üzülüyorum ...
Benimle aynı durumda olanlar var mı ?
Bu arada ben bitkisel yağlarla saçıma maske yaptığımı (sarımsak,çam yağı vs..) söylediğimde uzman doktor beni uyardı bu yağlar saç diplerini tıkar açılsın nefes alsın dedi ...
Çamterebentin benim saçlarımı zamanında mahvetmişti. Acaba ben mi hatalı kullandım ki. Herkesten duyuyorum çamterebentini forumda.Hiç o kadar para dökmeye gerek yok. Bir dahiliyeye gidip aynı testleri yaptırıp kolaylıkla ne olduğunu öğrenebilirsin bence.
B12 eksikse onu duzeltmeden yapacağın hiçbirşey sana fayda göstermez.
Bende zamanında yaptım o hatayı birsuru para bayıldım ama artık saçlarım çok gür ve dökülmüyor. Üstelik yeni saçlar çıktı gözle görülür bir şekilde..
Kan değerlerini normale çevir sonra da bir tane organik bir şampuan alıp içine çam terebentin dok.
Eğer çare olmazsa gel beni bul :))
Çamterebentin benim saçlarımı zamanında mahvetmişti. Acaba ben mi hatalı kullandım ki. Herkesten duyuyorum çamterebentini forumda.
Ne kadar çamterebentin kullandın.Markası falanda önemli aslında da..
Bazılarını karıştırıyorlar çünkü.
Ay evet ancak bu kadar güzel örneklenebilirdi.Esimin kafasini da 15 senedir kullanilmis araba fircasina cevirmisti cam terebentin.
Konu sahibi biz bepanthene, bemiks, evin, argan yagi kullaniyoruz. Ilk ayin sonunda kellesmis bolgelerden sari sari tuyler cikti, 3 ayin sonunda saclar gelmeye basladi. Bende sac cikartmiyor, dokulme sorunum vs yok. Ama esimde ise yariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?