• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçımın arkası basık duruyo yardım kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
kızlar bnm saçım ne düz ne kıvırcık we çok ince telli.şuan düzleştirici kullanıyorum ilk anda güzel oluyo ama sonra başımın en üstü basık duruyo o zamn yüzüme gitmiyo fırçayla arkayı kabartıyorum ama bi süre sonra oda gidiyo napmam lazım kızlar böle saçı sönenler yardım etsin saçlarımı açamıyorum :sm_confused:

cnm saçlarını başını öne atıp düzleştir baş aşağı yani bir de düzleştirmeden önce saç diplerine sprey sık daha kabarık durur...

aynı sorun bendede var cnm ya senağlama saçlarım bide ince telli hafif dalgalı, kalın telli gür olsa dert etmezdim de :bbo: ince telli :( bnde denedm ama bnde işe yaramadı baş aşağı düzleştirmek başka önerisi olan varmı bn saçımı fırçayla geri tarıyorum krep gibi öyle olunca hem çitişiyo sonra tarayınca acıyo hemde bi süre sonra gene eski haliin alıo senağlama senağlama senağlama senağlama

tatlım aynı bnm saçlarımı tarif etmişsin bende senin gibi tiftmiştim bi ara saçlarımı aynen kötü duruyodu:1no2: şu düzleştiriciyi bi sende dene istersen belki olur denersen sonucu yaz tatlım inşallah bu dertten ikimizde kurtuluruz :Saruboceq:

arkadaşlar bendede aynı durum var. bide saç diplerime sprey sıkınca birbirine yapışıyo saçlar sert sert oluyo.incetelli saçlar da hacimsizlik problemi oluyor maalesef.başka önerisi olan varmı? bizde kabarmak istiyoruz ya:)

Mesela gece yatmadan önce at kuyruğu yapıp toplarsan saçını kabarık kalabilir ben genelde öyle yaparım..veya saçın üst kısmını kaldır orta kısmına tel toka tak aralara üzerine sprey de sıkarsan bi güzel kabarır:1rolleyes:

arkadaşlar bendede aynı durum var. bide saç diplerime sprey sıkınca birbirine yapışıyo saçlar sert sert oluyo.incetelli saçlar da hacimsizlik problemi oluyor maalesef.başka önerisi olan varmı? bizde kabarmak istiyoruz ya:)

cnm o kullandığın spreye de bağlı biraz nivea yı denedin mi hiç yapış yapış bir etki birakmıyor..bi dene istersen...spreyi direk saç diplerine sıkacaksın... krepede yapabilirsin..saçının hangi kısmını hacimli göstermek istiyorsan orayı ters yönde tarayacaksın....tabii bunları yaparken saçlarının temiz olması lazm yoksa istediğin etkiyi alamazsın...

Son düzenleme:
Mesela gece yatmadan önce at kuyruğu yapıp toplarsan saçını kabarık kalabilir ben genelde öyle yaparım..veya saçın üst kısmını kaldır orta kısmına tel toka tak aralara üzerine sprey de sıkarsan bi güzel kabarır:1rolleyes:

evet bende saçlarımın hacimli olmasını istediğim zaman çok yüksekte bir at kuyruğu yapıp yatıyorum ama toplarken lastik değilde eşarp gibi birşey kullanmak gerekiyor yoksa iz kalıyor..

Son düzenleme:
off ben ne yapsam ne etsem faydaa etmiyo sanırsam kafamın yapısından yani doğuştan senağlama senağlama senağlama
ya uzun saçı çok seviyorum ama kafam böyle olunca açamıyorum açmak istemiyorum yakıştıramıyorum e böyle upuzun saçı sürekli tıplayıncada hiç bi esprisi kalmıyo kessen daha ii yani düzleştirincede topluyoorum zaten düzken daha irenç duruyo ne yapıcam bilmiyorum ya kızlar lütfen yadım edin şu saç hayattaki tek derdim haline geldi offf senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :enbuyukkk:

saçın alt kısmnı saç düzleştiricisiyle üst katını fön makinesiyle yapın kızlar bende işe yarıyo ki aynı saçtiplerimiz ince telli ve hafif dalgalı

Back