• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı Vişne Çürüğüne boyadım

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
urun bu

dogal sac rengim

boyadiktan sonraki halide bu

2366.jpg

2314.jpg

nasil sizce yaaa ustune siyah yapmak istiyorum ne zaman yapiyim saclarimin zarar gormesini istemiyorum cunku cok saglikli saclarim warkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
e guzel olmus canim gayet hos biraz aksin ondan sonra siyah yap yapacaksan da..

çok güzel görünüyo.neden siyah düşünüyosun ki.bende bir ara mavi siyaha boyamıştım.ama pişman oldum.siyahın üstüne başka renk tutmuyo biliyosundur belki.zaten senin kendi saçında siyah gibi görünüyo ama.neden siyah düşünüyosunki yine.

bu patlıcan moruna daha çok benziyo sanki
rengi çok güzemiş bence siyaha boyamak yerine bikere daha bu renge boya hem rengi daha belli eder hem sanada çok yakışır bu renk

tsk ederim kizlar istedigim renk tutmadi siyah yapiyim bari kopkoyu olsun diyorum yada boyle iyimi pfff kararsiz kaldim

ilaydahey ne zaman boyasam tekrar canim saclarim cok saglikli az zarar wermeden boyamak istiyorum o zaman tam iyi tutarmi diyorsun yani

Son düzenleme:
çok hoş bir renk ..siyah yapma bence...yapacaksan da illa,değişim yapmamayı kafana koyman gerek..
siyah zor bir renk akmak bilmez...acıcı ile anca kurtulursun ...

canım en az 15 gün beklemen gerekiyo 15 20 gün sonra boyasan olur hem diplerinde çok fazla çıkmamış olur bu tür renkler bikaç boyamada tam rengini buluyo

Böyle iyi siyah yapma canım. siyah çok sert bi yüz ifadesi veriyo

hmmmCADIARZU

çok hoş bir renk ..siyah yapma bence...yapacaksan da illa,değişim yapmamayı kafana koyman gerek..
siyah zor bir renk akmak bilmez...acıcı ile anca kurtulursun ...

tekrar ustune ayni renk boyatsam olur mu tam tutarmi ki rengi CADIARZU

canım en az 15 gün beklemen gerekiyo 15 20 gün sonra boyasan olur hem diplerinde çok fazla çıkmamış olur bu tür renkler bikaç boyamada tam rengini buluyo

hmmm tmm canim cok tsk ederim oyle yapiyim bariŞeniz

canım bu renkler aslında benim çok sevdiğim ve istediğim renlker...
ben geçen gün konu açmıştım ....loreal casting 316 no plum erik rengi için ama tr de yok ve biliyorsundur o boya amonyaksız....onu kullanabilirsin bu ton da o da...saçını biraz kullan aksın rengi yine boyarsın oturur renk ...ben mesela senin resimdeki saçından 1-2 ton daha acık istiyorum..boya kutusundaki renkten ...ama benim saçımda koyu kahve boyarsam senin gibi olur patlıcan moruna benzer ama ben gece ve gündüz de mor yansımalrını görmek istiyorum ..o yüzden oksidanı 6 lık oluyor ya bunların 9 luk kullansam daha açık diye düşünüyorum ...

bahsettiğim ve istediğim saç rengi hatunun rengi müthiş...
tr de yok bu boyadan ben bulamadım ...
ama sen belki bulabilirsin...

323-0489_172.jpg
60810841.png

Son düzenleme:
canım bu renkler aslında benim çok sevdiğim ve istediğim renlker...
ben geçen gün konu açmıştım ....loreal casting 316 no plum erik rengi için ama tr de yok ve biliyorsundur o boya amonyaksız....onu kullanabilirsin bu ton da o da...saçını biraz kullan aksın rengi yine boyarsın oturur renk ...ben mesela senin resimdeki saçından 1-2 ton daha acık istiyorum..boya kutusundaki renkten ...ama benim saçımda koyu kahve boyarsam senin gibi olur patlıcan moruna benzer ama ben gece ve gündüz de mor yansımalrını görmek istiyorum ..o yüzden oksidanı 6 lık oluyor ya bunların 9 luk kullansam daha açık diye düşünüyorum ...

ah canim bende kutudaki renk gibi olsun istiyordum ama olmadi
bide o dedigine bakiyim bende acik renk olsun istiyorum benimkisi cok koyu oldu mafoldumben

Rengi çok beğendim heran bende yapabilirim.
siyah yapacaksanız eğer bence biraz bu rengi kullanın tadını çıkartın ,bi süre sonra akacak dipler çıkacak falan zaten boyamak gerekecek.
Bence acele etmeyin çok yakışmış hatta 15-30 gün arası aynı boyadan üstüne bir kez daha boyasanız renk daha da oturur.

bak bu ba tonlardaki yansıması canım daha net buldumm
323-0489_173.jpg

koyu olduğu için bekle işte akmasını ,birak aksın yıka sık sık ...
akınca da 9 luk oksidanla boyayınca daha acık bir renk çıkar bence...
bende istiyorum bu rengi ama çıtçıtlarım var onları boyamaya kıyamıyorum ...
bu renk çok akan bir renk aslında ayda 1 boyamak gerek ...
ama çok müthiş bir renk ki özellikle açık tenli ve koyu renkli gözlerde de süper oluyor...

Son düzenleme:
valla siyah yapma derim bu renk de cok güzel durmus yakismis bende siyah yaptim cok pisman oldum
sonrasinda hep kirildi siyah saci cok yakiyor uzadigi yerden kirildi resmen tepem erkek sacimi gibi kisa oldu kirilinca.bende kökten kaziyip kurtuldum sükür iki yilda uzattim hic boya sürmedim.bende yeni boyadim altin sarisina.sende yazik etme gercekten saglikli duruyor saclarin

Rengi çok beğendim heran bende yapabilirim.
siyah yapacaksanız eğer bence biraz bu rengi kullanın tadını çıkartın ,bi süre sonra akacak dipler çıkacak falan zaten boyamak gerekecek.
Bence acele etmeyin çok yakışmış hatta 15-30 gün arası aynı boyadan üstüne bir kez daha boyasanız renk daha da oturur.

yap eminim sizede yakisir yuzunuzu gormedim ama opuyorumnanaktan
yorumunuz icin tsk ederima.s.

bak bu ba tonlardaki yansıması canım daha net buldumm
323-0489_173.jpg

koyu olduğu için bekle işte akmasını ,birak aksın yıka sık sık ...
akınca da 9 luk oksidanla boyayınca daha acık bir renk çıkar bence...
bende istiyorum bu rengi ama çıtçıtlarım var onları boyamaya kıyamıyorum ...
bu renk çok akan bir renk aslında ayda 1 boyamak gerek ...
ama çok müthiş bir renk ki özellikle açık tenli ve koyu renkli gözlerde de süper oluyor...

canim zaten 2 gune bir yikiyorum saclarimi
ewet bende oyle yapacagim her ay boyuyacagim istedigim renge kawusana kadar :lepi:
o dedigin boyayi aliyim hazir indirimdeyken kaydirigubbakcemile3

bence yüzüne çok güzel yakışmış canım
renkte güzel olmuş.

tsk ederim canim cok mersiii opuyorumnanaktan

sürmeli cnm bence boyama yerimseniben

ayy begendinmi gulum tsk ederim:kedi:

valla siyah yapma derim bu renk de cok güzel durmus yakismis bende siyah yaptim cok pisman oldum
sonrasinda hep kirildi siyah saci cok yakiyor uzadigi yerden kirildi resmen tepem erkek sacimi gibi kisa oldu kirilinca.bende kökten kaziyip kurtuldum sükür iki yilda uzattim hic boya sürmedim.bende yeni boyadim altin sarisina.sende yazik etme gercekten saglikli duruyor saclarin

hmmmm
ben kiriklar icin 2 senedir ayni sampuanimi kullaniyorum yine dewam edicem
aslinda boyali saclar olani icinde war ama kirilmasi boyanin akmasindan daha onemli benceezemuszemus
saclarima ozel formul yapip hem daha saglikli hem daha cabuk uzatacam eski saclarimi ozledimmafoldumben

koyu renkli saç boyaları saça pek zarar vermiyor ama bence siyaha bulaşma derim. boyayacaksan kendi saçrengin çok güzel. öyle bir renge boyat. gerçi boyadığın mor renk te yakışmış bence bir süre kullan sonra boya.

Back