- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle iyi siyah yapma canım. siyah çok sert bi yüz ifadesi veriyo
çok hoş bir renk ..siyah yapma bence...yapacaksan da illa,değişim yapmamayı kafana koyman gerek..
siyah zor bir renk akmak bilmez...acıcı ile anca kurtulursun ...
canım en az 15 gün beklemen gerekiyo 15 20 gün sonra boyasan olur hem diplerinde çok fazla çıkmamış olur bu tür renkler bikaç boyamada tam rengini buluyo
canım bu renkler aslında benim çok sevdiğim ve istediğim renlker...
ben geçen gün konu açmıştım ....loreal casting 316 no plum erik rengi için ama tr de yok ve biliyorsundur o boya amonyaksız....onu kullanabilirsin bu ton da o da...saçını biraz kullan aksın rengi yine boyarsın oturur renk ...ben mesela senin resimdeki saçından 1-2 ton daha acık istiyorum..boya kutusundaki renkten ...ama benim saçımda koyu kahve boyarsam senin gibi olur patlıcan moruna benzer ama ben gece ve gündüz de mor yansımalrını görmek istiyorum ..o yüzden oksidanı 6 lık oluyor ya bunların 9 luk kullansam daha açık diye düşünüyorum ...
Rengi çok beğendim heran bende yapabilirim.
siyah yapacaksanız eğer bence biraz bu rengi kullanın tadını çıkartın ,bi süre sonra akacak dipler çıkacak falan zaten boyamak gerekecek.
Bence acele etmeyin çok yakışmış hatta 15-30 gün arası aynı boyadan üstüne bir kez daha boyasanız renk daha da oturur.
bak bu ba tonlardaki yansıması canım daha net buldumm
koyu olduğu için bekle işte akmasını ,birak aksın yıka sık sık ...
akınca da 9 luk oksidanla boyayınca daha acık bir renk çıkar bence...
bende istiyorum bu rengi ama çıtçıtlarım var onları boyamaya kıyamıyorum ...
bu renk çok akan bir renk aslında ayda 1 boyamak gerek ...
ama çok müthiş bir renk ki özellikle açık tenli ve koyu renkli gözlerde de süper oluyor...
bence yüzüne çok güzel yakışmış canım
renkte güzel olmuş.
sürmeli cnm bence boyama yerimseniben
valla siyah yapma derim bu renk de cok güzel durmus yakismis bende siyah yaptim cok pisman oldum
sonrasinda hep kirildi siyah saci cok yakiyor uzadigi yerden kirildi resmen tepem erkek sacimi gibi kisa oldu kirilinca.bende kökten kaziyip kurtuldum sükür iki yilda uzattim hic boya sürmedim.bende yeni boyadim altin sarisina.sende yazik etme gercekten saglikli duruyor saclarin