• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatmak İstiyorum Kızlar Yardımm !!!

Yuyuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
249
30
43
Konya
Arkadaşlar bende saçımı uzatmaya karar verdim fakat hangi maskeyi kullansam bilemiyorum sinameki , havuç , avakado , maya... aranızda bu maskeleri kullanıp saçını uzatan var mı ben sinamekini daha önce denemiştim ama bir fayda görememiştim :( havucun içinde keratin varmış mayada saç kökleri için faydalıymış off bilemedim siz fikirlerinizi paylaşın ona göre seçicem birini bu arada argan yağı hindistan cevizi yağı ve zeytinyağını akşam sürüp sabah yıkıyorum saçlarım yumuşacık oldu uzamayada bir faydası olurmuki bide saçları yıkadıktan sonra örmek de hızlı uzatıyor diyolar doğrumuki ? son bir soru daha :D bu yılan yağı ve çam terebentin saçı uzatıyormu çam terebentini en kısa zamanda alıp şampuanıma eklemek istiyorum yılan yağı kullanan varsa onuda yazsın bu kadar :) daha sonra başka bir konu açıp orda saçımı uzatmada karar verdiğim yaptığım bakımları ve saçımın uzama evrelerini paylaşıcam :)

Erkek arkadaşım çam terebentin kullanmaya bir ay önce başladı..
Saç dökülmesine karşı , şuan saçları simsiyah sık ve parlak bir hal aldı..
Dökülme problemi de yaşamıyor şuan..

Erkek arkadaşım çam terebentin kullanmaya bir ay önce başladı..
Saç dökülmesine karşı , şuan saçları simsiyah sık ve parlak bir hal aldı..
Dökülme problemi de yaşamıyor şuan..
saç dökülme gibi bir problemim yok uzatmak için kullanmak istiyorum parlatıyormu gerçekten ? bunu yeni duyuyorum :D

saç dökülme gibi bir problemim yok uzatmak için kullanmak istiyorum parlatıyormu gerçekten ? bunu yeni duyuyorum :D
Saçı kökten beslediği için saç onarıma bir şekilde yardımcı oluyor..
Valla bizimkinin saçları oldu simsiyah , ve parlak..
Ama kısa saçta böyle , bir bayan saçında uygulanmış halini görmedim henüz.. =)

Saçı kökten beslediği için saç onarıma bir şekilde yardımcı oluyor..
Valla bizimkinin saçları oldu simsiyah , ve parlak..
Ama kısa saçta böyle , bir bayan saçında uygulanmış halini görmedim henüz.. =)
fakat bu cam terebentin yağlı saçlar içinmiş benim saçım kuru daha fazla kuruturmuki neyse birkaç kadının yorumlarına bakıyım ona göre karar vericem :)

benim şampuanımdada çam terebentin var canım artı yağlı bakımımdada var saçlarımı görüyorsun parlak ve dolgun :)
tek sorun uç kısımları :):) onuda yaramazlık yapıp kestirmiyorum kikikiki :)

benim şampuanımdada çam terebentin var canım artı yağlı bakımımdada var saçlarımı görüyorsun parlak ve dolgun :)
tek sorun uç kısımları :):) onuda yaramazlık yapıp kestirmiyorum kikikiki :)
o zaman en kısa zamanda alıcam sanırsam :D

Günaydın merhaba..
Ben çam terebentini kullandım ama hiçbir sorunum yokken saçlarım upuzunken kullanmıştım.
Cok büyük bir pişmanlık benim için.
Saçlarım dümdüz upuzundu, dalgalandi döküldü cok kötü.
Saçımı omzumda kestirdim ve ne yaptıysam fayda etmedi 5 ay saçlarımın dökülmesini durduramadım.
Saçına yarayan da var ama bana hiç yaramadı bence saçını hiç riske atma.
Sinemakiyi de denemistim..
O da bir işe yaramamıştı bende.
Bu yil sacima hiçbir şey uygulamadım sadece her sabah düzleştirdim.
Saçım omzumdan nerdeyse belime geldi 7 ayda.
Kuaföre gittim yine omzumun iki parmak aşağısında kesti pislik.
Şimdi uzatma topiklerine düştüm.
Ama düzleştirmek aşırı uzatıyor hanımlar. .

Günaydın merhaba..
Ben çam terebentini kullandım ama hiçbir sorunum yokken saçlarım upuzunken kullanmıştım.
Cok büyük bir pişmanlık benim için.
Saçlarım dümdüz upuzundu, dalgalandi döküldü cok kötü.
Saçımı omzumda kestirdim ve ne yaptıysam fayda etmedi 5 ay saçlarımın dökülmesini durduramadım.
Saçına yarayan da var ama bana hiç yaramadı bence saçını hiç riske atma.
Sinemakiyi de denemistim..
O da bir işe yaramamıştı bende.
Bu yil sacima hiçbir şey uygulamadım sadece her sabah düzleştirdim.
Saçım omzumdan nerdeyse belime geldi 7 ayda.
Kuaföre gittim yine omzumun iki parmak aşağısında kesti pislik.
Şimdi uzatma topiklerine düştüm.
Ama düzleştirmek aşırı uzatıyor hanımlar. .
evet malesef sinamekide bende de işe yaramadı :( yalnız bu saç düzleştirme ne gibi bir etki yapıyorki saç uzuyor anlamadım çam terebentin vazgeçtim internetteki yorumları okuduktan sonra işe yarayanda olmuş yaramayanda şampuana katıldığında şampuanın ph dengesini bozuyormuş ki saç dermizinde ph dengesi bozulur hiç denemiyim

şampuana doğum kontrol hapı kırıp ekleyebilirsin ben yıpranmış saçlarımdan bu yöntemle kurtuldum
uzamayada katkısı oldu :KK15:

Mrb benim de sac uzatma topigim var bakimlarin nasil gidiyor neler yapiyorsun anlatir misin:)

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X