• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı uzatma çalışmalarına başladım:)(resimli)

gisssem

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
24
0
16
Adana
arkadaşlar merhabalar...benim saçlarım ince telli ve seyrek yani herkes öyle diyor:) 2 gün önce amwayden şampuan,serum ve vitamin hapı aldım...satan kadın kesin işe yarıyacak dedi ama bakalım göreceğiz...

şampuan: satinique hacimlendirici şampuan
serum: satinique deri serumu
vitamin: selenyum e

bunların yanında ilk defa sinameki kürünü yapıcam cumartesi günü...buradan sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim...

tarafsız yorumlarınızı yazarsanız sevinirim....:):)

(saçlarım çok mu kötü çok moralim bozuluyor bu konuda ama dürüstçe cevap verin lütfen fazla kırıcı olmadan:D:D)

bu son resim ise yine küre başlamadan önce çekildiğim...diğer resimden tek farkı boynumu arkaya doğru atmam saçım daha uzun gözükmüş ve farklı biri gibi gözükmüşüm...

Eklentiler

• $cache_500_1__i_2461546_FQH.jpg
    $cache_500_1__i_2461546_FQH.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 332
  • $101825-dv-pd.jpg
    $101825-dv-pd.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 381
  • $DSC02224.jpg
    $DSC02224.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 431
  • $Görüntü0797.jpg
    $Görüntü0797.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 180
  • $Görüntü0800.jpg
    $Görüntü0800.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 304
  • $Görüntü0801.jpg
    $Görüntü0801.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 895
  • $Adsız23.jpg
    $Adsız23.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 429
Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar...benim saçlarım ince telli ve seyrek yani herkes öyle diyor:) 2 gün önce amwayden şampuan,serum ve vitamin hapı aldım...satan kadın kesin işe yarıyacak dedi ama bakalım göreceğiz...

şampuan: satinique hacimlendirici şampuan
serum: satinique deri serumu
vitamin: selenyum e
Eki Görüntüle 406352
Eki Görüntüle 406351
Eki Görüntüle 406353

bunların yanında ilk defa sinameki kürünü yapıcam cumartesi günü...buradan sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim...

tarafsız yorumlarınızı yazarsanız sevinirim....:):)
Eki Görüntüle 406367
Eki Görüntüle 406368
Eki Görüntüle 406370

(saçlarım çok mu kötü çok moralim bozuluyor bu konuda ama dürüstçe cevap verin lütfen fazla kırıcı olmadan:D:D)

arkadaşım çabanı destekliyorum ancak son fotoda arkadan çekilende saçlar uzun..
fotoların tarihlerini yazabilir misin...ayrıca alttaki fotodaki yani yine arkadan çekilen daha kilolu...sanki başka biri gibi...
fotoları gerçek kullanmak çok önemli...yorumları da sağlıklı ve verimli almak için...
kolaylıklar dilerim...

Son düzenleme:
2. ve 4. fotolar farklı kişilere ait bence.
Saç uzatma çabalarınızda zayıfken birden bu kadar şişmanlayamazsınız herhalde...
Yada birden bu kadar saçınızı uzatamazsınız....
Zira 2 gün önce amwaydan bunları aldığınızı ve daha yeni sinamekiye başlıcağınızı yazmışsınız...
Ama fotolar farklı yani bariz belli...
2. fotoda bel oyuntusu belli omuzlar daha dar.4. foto ise dümdüz iniyor ve geniş omuzlar:)

canım haklısın kilolu gibi durmuş:) ama açıklamam şu ikisi de benim ikiside aynı gün ve anda çekildi ama o uzun gibi gözükende boynumu arkaya doğru eğmiştim(sonraki resimlerimle daha doğru bir karşılaştırma yağmak için)siz üstteki kısa halini dikkate alın daha yeni başladım sadece yorum için koymuştum resimleri...diğer resimde bundan 2 ay önceki saçlarım...durum sizce çok mu havim:((imkansızı mı hayal ediyorum???

amway satinique kullananlar çok memnun,çok güzel onarıyormuş ama uzama konusuna faydası var mı bilmiyorum.

bu arada ben de selenyum e kullanıyorum ,ama faydası var mı bilmiyorum ,ben biraz dikkatsizimdir bu konularda :31:

hangi resimde canım??? ben böyle belime kadar gelsin istiyorum :):)

Ben en son ekledigin resim su an ki halin sandım canım o yüzden öyle yazdım ama olsun bu bakımlar ile yakın zamanda beline gelir saçların:)

Son düzenleme:
2. ve 4. fotolar farklı kişilere ait bence.
Saç uzatma çabalarınızda zayıfken birden bu kadar şişmanlayamazsınız herhalde...
Yada birden bu kadar saçınızı uzatamazsınız....
Zira 2 gün önce amwaydan bunları aldığınızı ve daha yeni sinamekiye başlıcağınızı yazmışsınız...
Ama fotolar farklı yani bariz belli...
2. fotoda bel oyuntusu belli omuzlar daha dar.4. foto ise dümdüz iniyor ve geniş omuzlar:)

Ne kadar dikkatlisiniz :)

ben çok kötü bir gözlemciyim o yüzden açtım bu konuyuda zaten :):)

inşallah yaa uzun saça bayılıyorum ama bende nasıl durur bilmiyorum tabi seyrek ya biraz kötü de durabilir belki :S:S ayy çok konuştum yine :D

ben çok kötü bir gözlemciyim o yüzden açtım bu konuyuda zaten :):)

inşallah yaa uzun saça bayılıyorum ama bende nasıl durur bilmiyorum tabi seyrek ya biraz kötü de durabilir belki :S:S ayy çok konuştum yine :D

Kötü durmaz bu yaptıgınız bakım sayesinde eskisinde daha canlı ve güzel durur saçlarınız:)

canım sana tavsiyem şu fotoları düzenleyerek paylaşman..
her birine tarih koy...çünkü ben hiç ikna olmadım...2 farklı kişi gibi....

ya ben yeniyim de pek bilmiyorum düzeltemeye çalıştım ama beceremedim:(:( o 3 resimden sonraki son resmi eklememiştim aslında...sadece yüklemiştim eklememiştim şimdi de düzeltemiyorum:(:(

ya ben yeniyim de pek bilmiyorum düzeltemeye çalıştım ama beceremedim:(:( o 3 resimden sonraki son resmi eklememiştim aslında...sadece yüklemiştim eklememiştim şimdi de düzeltemiyorum:(:(

günaydın arkadaşım...keşke iyice öğreni yükleseydin canım.
çünkü burda gerçekten minicik bir gelişmeyi bişle çok fazla önemseyen ve
çare için herşeyi deneyen arkadaşlarımız var...
fotolarına baktığımda şunu görüyorum...çok kısa bi sürede süper uzamış gibi...
sence yanıltmak doğru mu?

bilmiyorum ama ben kasıt arıyorum artık sizde...demiş miyim ben orda "bunu kullandım 2 günde uzadı şöyle oldu" diye???hayır...amacım orda uzamasını göstermek değil uzatma çalışmasına başlamadan önceki halini koydum 1 ay sonra da koyduğumda karşılaştırın diye...yanlış yükledim diyorum hala bana insanları yanıltıyorsun diyorsunuz...ufacık bir hatamı sonradan düzeltmiş olsam da sanki yalancı ve insanları kandırmaya çalışıyormuşum gibi muamele yapıyorsunuz bana pes diyorum size...

bilmiyorum ama ben kasıt arıyorum artık sizde...demiş miyim ben orda "bunu kullandım 2 günde uzadı şöyle oldu" diye???hayır...amacım orda uzamasını göstermek değil uzatma çalışmasına başlamadan önceki halini koydum 1 ay sonra da koyduğumda karşılaştırın diye...yanlış yükledim diyorum hala bana insanları yanıltıyorsun diyorsunuz...ufacık bir hatamı sonradan düzeltmiş olsam da sanki yalancı ve insanları kandırmaya çalışıyormuşum gibi muamele yapıyorsunuz bana pes diyorum size...

aksine ben senin iyi niyetine inandığım için bunları yazdım...
sana güzel bişi demek istedim aslında ama sanırım
ben anlatamadım..
kolaylıklar dilerim...kusurum için bağışla lütfen....

arkadaşım çabanı destekliyorum ancak son fotoda arkadan çekilende saçlar uzun..
fotoların tarihlerini yazabilir misin...ayrıca alttaki fotodaki yani yine arkadan çekilen daha kilolu...sanki başka biri gibi...
fotoları gerçek kullanmak çok önemli...yorumları da sağlıklı ve verimli almak için...
kolaylıklar dilerim...

ilki uzak ikincisi yakın çekim dikkatli bakarsanız anlarsınız

Back