kızlarr benim saçımda tarçın bakırdı.tabi ben aklımı seveyim siyah yaptım ama çok pişmanım geri döncem turuncuya.resim ekleyeyim bakın sizde akıllılığıma=)
kızlarr benim saçımda tarçın bakırdı.tabi ben aklımı seveyim siyah yaptım ama çok pişmanım geri döncem turuncuya.resim ekleyeyim bakın sizde akıllılığıma=)Eki Görüntüle 532834
ben dönme derim siyahtan dönmek çok zor biliyosun,bide kızıldan. ben kahve yapıp sonra teekrar turuncu yapıcam saçlarımı,malum üniversite bitti biraz daha ciddi renkler yapayım diyorum ama dediğimle kalıo malesef:
benim saçlarım her renge girdi aslında,şimdi kahveye dönmek istiorm ama olmuyoo olmuyoo parlıo hep kızıl turuncu gibi.işte resimlerEki Görüntüle 532897
.bu son halim Eki Görüntüle 532898
Sende bendensın desene 1 sene ıcınde saclarıma vermedıgım renkkalmadı
Sıyahta cok guzell olmuss ama bılgıne ...Benım dogal rengım sıyah.. ama ınsan bıkıyor hep aynı hep aynıı.. bende onun ıcın sıyah kahve kızıl bakır vs.. tum tonları denemıs bulunmaktayım yıpranma a cabası tabıkı sımdı bakımlarla ugrasıyroum bır yandanda cnm....
benim saçlarım her renge girdi aslında,şimdi kahveye dönmek istiorm ama olmuyoo olmuyoo parlıo hep kızıl turuncu gibi.işte resimlerEki Görüntüle 532897
.bu son halim Eki Görüntüle 532898
Sende bendensın desene 1 sene ıcınde saclarıma vermedıgım renkkalmadı
Sıyahta cok guzell olmuss ama bılgıne ...Benım dogal rengım sıyah.. ama ınsan bıkıyor hep aynı hep aynıı.. bende onun ıcın sıyah kahve kızıl bakır vs.. tum tonları denemıs bulunmaktayım yıpranma a cabası tabıkı sımdı bakımlarla ugrasıyroum bır yandanda cnm....
tşk ederim,ben de canı sıkıldıkça saçıyla uğraşanlardanım=) en azından hayatımın sonunna kadar yapmayacağım bi rengi deneyip görmüş oldum.kızııl.lillet bişi yaa.evet yıprandı çok fena ama olsun değer vala,değişiklik iyidir