• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı tarçın-bakıra boyadım :))

kızlarr benim saçımda tarçın bakırdı.tabi ben aklımı seveyim siyah yaptım ama çok pişmanım geri döncem turuncuya.resim ekleyeyim bakın sizde akıllılığıma=) $S6300432.jpg

benim saçlarım her renge girdi aslında,şimdi kahveye dönmek istiorm ama olmuyoo olmuyoo parlıo hep kızıl turuncu gibi.işte resimler $DSCF1028.jpg .bu son halim $21052012088.jpg

güzel olmuş...bende kahveden siyaha dönmeyi düşünüyorum ama kararsızım:S

ben dönme derim siyahtan dönmek çok zor biliyosun,bide kızıldan. ben kahve yapıp sonra teekrar turuncu yapıcam saçlarımı,malum üniversite bitti biraz daha ciddi renkler yapayım diyorum ama dediğimle kalıo malesef:1::

benim saçlarım her renge girdi aslında,şimdi kahveye dönmek istiorm ama olmuyoo olmuyoo parlıo hep kızıl turuncu gibi.işte resimlerEki Görüntüle 532897 .bu son halim Eki Görüntüle 532898

Sende bendensın desene :1: 1 sene ıcınde saclarıma vermedıgım renkkalmadı :1::1:
Sıyahta cok guzell olmuss ama bılgıne :34:...Benım dogal rengım sıyah.. ama ınsan bıkıyor hep aynı hep aynıı.. bende onun ıcın sıyah kahve kızıl bakır vs.. tum tonları denemıs bulunmaktayım:9: yıpranma a cabası tabıkı sımdı bakımlarla ugrasıyroum bır yandanda cnm....

Sende bendensın desene :1: 1 sene ıcınde saclarıma vermedıgım renkkalmadı :1::1:
Sıyahta cok guzell olmuss ama bılgıne :34:...Benım dogal rengım sıyah.. ama ınsan bıkıyor hep aynı hep aynıı.. bende onun ıcın sıyah kahve kızıl bakır vs.. tum tonları denemıs bulunmaktayım:9: yıpranma a cabası tabıkı sımdı bakımlarla ugrasıyroum bır yandanda cnm....

tşk ederim,ben de canı sıkıldıkça saçıyla uğraşanlardanım=) en azından hayatımın sonunna kadar yapmayacağım bi rengi deneyip görmüş oldum.kızııl.lillet bişi yaa.evet yıprandı çok fena ama olsun değer vala,değişiklik iyidir:P

Back