Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok beğendim saç rengini.
kızlarr benim saçımda tarçın bakırdı.tabi ben aklımı seveyim siyah yaptım ama çok pişmanım geri döncem turuncuya.resim ekleyeyim bakın sizde akıllılığıma=)Eki Görüntüle 532834
güzel olmuş...bende kahveden siyaha dönmeyi düşünüyorum ama kararsızım:S
benim saçlarım her renge girdi aslında,şimdi kahveye dönmek istiorm ama olmuyoo olmuyoo parlıo hep kızıl turuncu gibi.işte resimlerEki Görüntüle 532897 .bu son halim Eki Görüntüle 532898
benim saçlarım her renge girdi aslında,şimdi kahveye dönmek istiorm ama olmuyoo olmuyoo parlıo hep kızıl turuncu gibi.işte resimlerEki Görüntüle 532897 .bu son halim Eki Görüntüle 532898
Sende bendensın desene 1 sene ıcınde saclarıma vermedıgım renkkalmadı
Sıyahta cok guzell olmuss ama bılgıne ...Benım dogal rengım sıyah.. ama ınsan bıkıyor hep aynı hep aynıı.. bende onun ıcın sıyah kahve kızıl bakır vs.. tum tonları denemıs bulunmaktayım yıpranma a cabası tabıkı sımdı bakımlarla ugrasıyroum bır yandanda cnm....
kahve çok çok güzelmiş bayıldım yaaa. size de çok yakışmış. umarım saçalrınız çok yıpranmadan dönebilirsiniz kahveye.