Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı tarçın-bakıra boyadım :))

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
kızlar uzun zamandır değişiklik istiyordum saçımı tarçın bakıra boyadım ve kestim.sizce güzel bir renk mi

olmamışş foto yok ekledikten sonra mesaj düzenleme panelinden silebilirsin canım . eklerken de üstteki kısımdan alttaki eklentiler kısmına sürükle ve bitire tıkla :)

Son düzenleme:
bakk sana cevap veriym derken yanlışlıkla fal fotomu yüklemişim :)

oldu mu delirecemmmm

Eklentiler

• $304978_322880041141450_537121044_n.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 121
evet en azından sen yapabilmissin ben bir türlü beceremedim tskler cnm bu arada :)

olmuş renk gayet güzel olmuş bence zaten anladığım kadarıyla esmer değilsin o yüzden yakışır. ama tarçın bakır daha açık oluyo diye biliyordum. seninki biraz daha koyu gibi geldi bana acaba yeni boyadığın için mi?

tskler cnm benim saçım koyuydu ondan olabilir :) birde ilk iki hafta bildiğin turuncu olmustum yeni yeni kendine geldi

olsun yine de güzel olmuş bence. tekrar boyadığında renk biraz daha oturur sanırım. ben de çok istemiştim bu rengi ama çok çabuk akıyomuş sık sık boyamak gerekiyomuş. benim saçım da çok çabuk yıpranıp dökülüyo o yüzden cesaret edemedim umarım sende öyle bir sorun olmaz. güle güle kullan canım bence çok yakışmış.

buda eski halim kızlar ona göre yorum yaparsanız sevinirim

Son düzenleme:
bence hoş olmuş...
tsk ederim.

evet ilk başta cok aktı ama şuan boyanın üstündeki renkten daha hos oldugunu düşünüyorum cnm bence sende dene bir sey kaybetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…