Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı sonunda istediğim renge açtım.. (Resimli)

kirazmevsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
81
0
36
Bursa
Kızlar merhaba... Son bir aydır her gün saçımla oynuyorum desem yeridir... Saçlarım zaten mahfolmuştu, az daha mahfolsun dedim ve dün bir delilik yaptım. Saçlarım öncesinde böyleydi.

sonrasında böyle oldu... :)

Nasıl yaptığıma gelince...
Koyu yerlerden başladım oriellemeye. Açıkçası bir miktar belirlemedim. Boya kıvamına gelene kadar eşit karıştırdım. %9, 30 vol kullandım oksidanı. Mavi tozdu. Sarılarıma değdirmeden 30 ar dakika bekletilmek üzere 2 kez oryalledim. Çıktığnda tabiki tuhaf bir renkti :)
Tavsiye üzerine, açık kumral ve bal köpüğü boyaları karıştırıp boyadım. Çıkan renk budur :) Aşırı derecede mutluyum ama saçım yandı tabi. Ama beklediğim giibi bir yanma da olmadı...Yorumlarınızıı bekliyorum kızlar :)

tabi ki ilk haline göre harika olmuş.... güle güle kullan yeni saçlarını....saçlarının yanığı için de sıcak zeytinyağı bakımı kullanabilirsin,toparlar kendini...

Bende sıcak zeytinyağı bakımını düşünmüştüm ama tam açıklamasını bulamadım... Sadece duyumum var bu konuda. Acaba nasıl yapıldığnı anlatabilirmisiniz?

ilk olarak saçların cidden güzel olmuş güle güle kullan =).. ikinci olarak zeytinyağı demişsin ben hafif ısıtıp saçlarımın heryerine sürüyorum 1 saat bekletiyorum kafama poşet giyerek kırıklar için yapıyorum iyi durumdalar şuanda

Çok güzel olmuş canım, gülle gülle kullan.
Yandığını diye üzülme, kökü sende nasıl olsa.
Beyaz tenlisin, çok yakışmış bu renk sana.

çok çok iyi yapmışın boyamakla hiçte mahvolmuş gibi durmuyo ilk haliyle arasında dağlar kadar fark war yani süper boyamışın.eskisi hem rengi kötü hem renk farklılığı war uyumsuz halde şuan maşallah çok iyi we hoş,rengi kötü yıpranmış halde olcağına rengi güzel yıpranmış saçların olsun dimi.

Tatlım bu orieli mavi tozu nerden alabilirim daha önce hiç kullnmadımda :26::26:
Oriel mavi tozumun markası MORFOSE. Kuaför malzemeleri satan biryerden bulmalısın, eğer alıpta yapacak olursan bana özel mesaj gönder yardım ederim :) Ustalaştım artık bu konuda 3üncüye yapıyorum :)

Valla benimki hem deli cesareti hem büyük başarı. Saçmla çok oynayan biri değilimdi aslında. Çok dikkat ederdim . Birazda çok sağlıklı olmasından dolayı birşey olmadı saçıma...

__NiNquE__
Ay cok yakismis Güle güle kullan
Teşekkürler canım :)

eski sacını görmüştüm ve üzülmüştüm dogrusu
yeni sacın cok cok daha iyi olmus
gittikçe istediğin rengi yakalarsın
suanda bu renk sac cok moda :80:

sirf zeytinyaginimi isityiosun yoksa icine suda karistiriyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…