• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama (resimli) bu iğrenç saçtan nasıl kurtulurum yardımmmmm lütfen!!!

Tamam canım çok saol 15 gün gider inşallah ben olmadı yine msj çekerim size:KK48:

pardon canım dikkatli bakmamışım uçlar koyu kalmış haklısın ama dipteki saç güzel olmuş
Canım dipleri bal köpüğü uçları koyu kaldı zaten o diplerinde ki renk yüzüme gitmedi saçlarım kurusun ekliyim bi ama bununda dipleribuçkarına göre daha açık ama diğeri gibi cırtlak değil

Off geçen sene ki saçlarım :) aynı hataları yapmıştım ve diplerinde tüp patlamış gibi turuncu altları koyu olmuştu ben bunun üstüne önce tütün rengi yapıp hepsini kapatmıştım ardından yavaş yavaş 9 numaralarla saçlarımı açmıştım
İnşallah sonuç iyi olur

DSC_1055~2.jpg
DSC_1057~2.jpg
işte sonuç ama tam kuruyup fön çekilince daha iyi olur sanki

Off geçen sene ki saçlarım :) aynı hataları yapmıştım ve diplerinde tüp patlamış gibi turuncu altları koyu olmuştu ben bunun üstüne önce tütün rengi yapıp hepsini kapatmıştım ardından yavaş yavaş 9 numaralarla saçlarımı açmıştım
İnşallah sonuç iyi olur
Canım çok kötü oluyo demi yani tuhaf hissediyosun kendini peki nasıl düzeldi canım ne kadar zamanda düzeldi

Hem de çok kötü hissediyorsun aynalara bakınca sinirden kuduruyordum bir de düğünüm olacaktı bi kaç ay sonra düşününün o stresi :) Ben dediğim gibi palette yoğun açıcı ile açtım saçlarımın rengini berbat bi renk oldu :) sonra 2 hafta arayla neva color un 9.13 küllü açık altın sarısı ve adını hatırlamıyorum ama yine neva color un 9 lu tonlarda küllü başka bir boyası ile karıştırarak yavaş yavaş açtım saçı 2 ayın sonunda güzel bi ton yakalamıştım devam etseydim daha da açılırdı sanırım ama saçım artık lastik gibi olmuştu :) tabi bu arada sürekli bakım yapmayı ihmal etmedim yoksa saçlarımı kaybederdim sanırım

Kızlar saçlarım ilk önce bu renkti uçları palette koyu kahverengi 11 ay kullandım ama hiç akmadı Eki Görüntüle 1355911 ardından ilk önce nevacolor açıcı denedim ve saçlarımın sadece dipleri açıldı boyalı yerde bir fark yoktu ve bunun üzerine palette açıcı kullandım sadece açılmayan yerlerine ve oda açmadı tam olarak sonuç bu Eki Görüntüle 1355914 dedimbelki düzelir üzerinede aldığım bak köpüğünü uyguladım ve korkunç biley çıktı ordaya Eki Görüntüle 1355917 Eki Görüntüle 1355918 Eki Görüntüle 1355919 Eki Görüntüle 1355920 kızlar şimdi sorum bu renk farklılıklarından nasıl kurtulurum koyu tapmak istemiyorum boşuna bu kadar uğraşmış olmak ta istemiyorum ne kadar süre sonra boyamalıyım saçımın yanmaması için ve kumral olması için ne renge boyamalıyım

kız fıstık ne güzel gözlerin yüzün var isterse çingene turuncusu olsun saçların yine güzelsin :)
bu arada saçın için arkadaşın yıkama yöntemni yap bencede ama çok yıprandıysa bulaşma azcık koyult yada kuaföre git

kız fıstık ne güzel gözlerin yüzün var isterse çingene turuncusu olsun saçların yine güzelsin :)
bu arada saçın için arkadaşın yıkama yöntemni yap bencede ama çok yıprandıysa bulaşma azcık koyult yada kuaföre git
çok teşekkür ederim canım çoook naziksin yıkama işlemi yaparmıyım bilmiyorum canım da biraz,ara vericem saçsız kalmamam için dayanmalıyım
Turunculuk kalmış doğal olarak zaten gitmesi zaman alıyor ama bence artık boyamayın yeterince yıpranmıştır zaten biraz ara verin
Evet canım öyle yapıcam
bu kırmızılığı kapatmak için küllü bir boya alman lazım. ama tavsiyem bir kuaföre gitmen lazım.
canım küllü boya kullandım 7.1 küllü kumral la boyadım bidakine yine küllüyle boyarım

Hem de çok kötü hissediyorsun aynalara bakınca sinirden kuduruyordum bir de düğünüm olacaktı bi kaç ay sonra düşününün o stresi :) Ben dediğim gibi palette yoğun açıcı ile açtım saçlarımın rengini berbat bi renk oldu :) sonra 2 hafta arayla neva color un 9.13 küllü açık altın sarısı ve adını hatırlamıyorum ama yine neva color un 9 lu tonlarda küllü başka bir boyası ile karıştırarak yavaş yavaş açtım saçı 2 ayın sonunda güzel bi ton yakalamıştım devam etseydim daha da açılırdı sanırım ama saçım artık lastik gibi olmuştu :) tabi bu arada sürekli bakım yapmayı ihmal etmedim yoksa saçlarımı kaybederdim sanırım
ooowww senin ki daha kötüymüş canım düğün zamanı ben çok açmak istemiyorum şöyle tatlı bi kumral olsa turunculukta kalmasa yeter bana çok mu şry istiyorum ama:KK12:

Üzülmeyin ama saçlarınızın çok acemice boyandığı belli. Keşke ilk kuaföre giderek başlasaydınız işe. Üstüne tekrar boyamışsınız. Saç yorulunca da boya tutmuyor dinlenmesi lazım. Biraz dinlendirip kuaföre gidin bence.

Olur olur sadece birazcık zaman :) o an da hep saçlarım böylemi kalacak korkusu oluyor ama sonra düzeliyor azcık sabır ve boyadan uzak kalıp bakımlara ağırlık vermek gerek

çok teşekkür ederim canım çoook naziksin yıkama işlemi yaparmıyım bilmiyorum canım da biraz,ara vericem saçsız kalmamam için dayanmalıyım

Evet canım öyle yapıcam
canım küllü boya kullandım 7.1 küllü kumral la boyadım bidakine yine küllüyle boyarım

ooowww senin ki daha kötüymüş canım düğün zamanı ben çok açmak istemiyorum şöyle tatlı bi kumral olsa turunculukta kalmasa yeter bana çok mu şry istiyorum ama:KK12:

dayan biraz ama bu renk saçla da insan dışarı çıkamaz ki nüans farkı çok. bende ilk saç açma girişimimde böyle olmuştum
. küllü önce tutar sonra tekrar turunculuk çıkar . turuncusuz kumralı bu renkte elde etmen imnkansız tatlım..

dayan biraz ama bu renk saçla da insan dışarı çıkamaz ki nüans farkı çok. bende ilk saç açma girişimimde böyle olmuştum
. küllü önce tutar sonra tekrar turunculuk çıkar . turuncusuz kumralı bu renkte elde etmen imnkansız tatlım..
Canımmm o yönden rahatım kapalıyım normalde sadece evde saçımı açıyorum da napmalıuım kuaför paklar demi canım beni bitek

Canımmm o yönden rahatım kapalıyım normalde sadece evde saçımı açıyorum da napmalıuım kuaför paklar demi canım beni bitek

Kapalıysanız mutlaka dinlendirin saçlarınızı. Saçın sağlığı renginden daha önemli bence. Sonra işini iyi bilen bir kuaförde işinizi halledersiniz ;)

Kapalıysanız mutlaka dinlendirin saçlarınızı. Saçın sağlığı renginden daha önemli bence. Sonra işini iyi bilen bir kuaförde işinizi halledersiniz :KK66:
Tamam canım yardımlarınız için teşekkürler öyle yaparım inşallah dinlensin biraz bende bu süre zarfında bakım yapayım saçıma

Back