Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı siyahtan küllü sarıya çevirdim platin olması için artık ne yapmalıyım

renk uygulamadm hiç sürekli açtım ben en son halimde kuaför alacalı bulacalı bişeydi die küllü açık sarı boyadı kullandığım tüm malzemeler koleston ve palette açıcı boya olarakta açık sarı boyadım ara ara hep boyalar garnier di çok güzel bakım yapıyor saça

Son düzenleme:
2.ve 3. renk gayet hoş beyaz tenlimisin aynı zamanda 2. ve 3. rengin adı nedir çok hoş durmuş saç kesiminde çok güzel bayıldım.

bunun üzerine platin sarı balyaj mükemmel olur...

Rengin süper olmus canim. Bence cok yakismis sana. Bende siyahi actirdim senin son rengin gibi suan ama bu hafta tekrar actiracagim korkuyorum yipranmasindan, kararsizim :26:

şuan saçınazda küllü bir yansıma yok ama dahada açmak istiyorum diyorsanız tavsiyem loreal majiblond 911 + %12 lik loreal oksidan bu size platine yakın açık sarıyı sağlayacaktır.

canım 5 ini kendin evde neyle açtınnn lütfenn banada acil lazım

koleston açıcı ile canım

Rengin süper olmus canim. Bence cok yakismis sana. Bende siyahi actirdim senin son rengin gibi suan ama bu hafta tekrar actiracagim korkuyorum yipranmasindan, kararsizim :26:

şuan saçınazda küllü bir yansıma yok ama dahada açmak istiyorum diyorsanız tavsiyem loreal majiblond 911 + %12 lik loreal oksidan bu size platine yakın açık sarıyı sağlayacaktır.

konuyu ilk açtığımda küllü karamel gibiydi şimdi artık tam sarıyım platine yakın memnunnm şuan lık muradıma erdim canım

konuyu ilk açtığımda küllü karamel gibiydi şimdi artık tam sarıyım platine yakın memnunnm şuan lık muradıma erdim canım
gözünaydın hadi.bende platinim.zaten tenim çok sarı yüzüm sarı saçlar da sarı olunca hep solgun görünüyo yüzüm.siyah yapıyım diyordum.senin msjlarını okudum vazgeçtim cnm.demek çok zormuş birdaha açtırmak istesem.en iyisi devam platine.herkes yakışıyo diyo ama 2 yıldır bu renkleyim.sıkıldım.bi de diplerini yaptırdıkça platin dahada açılıyoacaba koyu sarı yapabilirmiyim bu saça merak ediyorum.bu konu hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz.yani saçım zarar görürmü?

koleston açıcı ile canım

slm,,benimde en az senin kadar olmasada tabi:)) 4 kez palette renk açıcıyı kullanmışlığım var bende ısrarla platin yapmaya çalışıyorum zaten saçımın uçlarına doğru röflem vardı... platine yakın oldum demişsin bende turunculuk var,, nasıl elde ettin sarıyı hangi marka kullandın bakalım?

tatlım bende beğendim son hali ama platin kendimi bildim bileli istiorum 1 günlüğünede olsa o platini saçımda görmek istiyorum :)

seninle ayni durumlari yasamis biri olarak ben de senin gibi 1 gunde olsa platini gorim diyenlerdenim bende senin gibi siyah boyadan bi cok islemle döndum döndummmmm ve sonunda bal köpugu daha 2 ton daha acik bi renk oldum simdi ne yapmaliyim merak ediom sen ne yatin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…