Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasaçımı siyahtan küllü sarıya çevirdim platin olması için artık ne yapmalıyım
renk uygulamadm hiç sürekli açtım ben en son halimde kuaför alacalı bulacalı bişeydi die küllü açık sarı boyadı kullandığım tüm malzemeler koleston ve palette açıcı boya olarakta açık sarı boyadım ara ara hep boyalar garnier di çok güzel bakım yapıyor saça
saçlarımı siyahtan 2 hafta içinde 8 kez aça aça küllü sarıya çevirebildm 5ini kendm evde 3ünü kuaförede olmak üzere artık en son küllü sarıda kaldı bundan sonra saç diplerim çıktıkça hangi renk boyamam gerekio ben platin olsun istiyorum platin olması içn sürekli hangi renk boyamam gerek Bu arada kimsenin saçı elinde kalmıomş sanırım onu anladm 2 haftada 8 işlem 3ü açıcı 1i oriel 4ü boya oriele kadar gayet sağlıklı pırıl pırıl saçlarım vardı oriel biraz mahvetti ama olsun fön çekince kötü durmuo
Uploaded with ImageShack.us şu an ki saçım tamamen bu renk
Rengin süper olmus canim. Bence cok yakismis sana. Bende siyahi actirdim senin son rengin gibi suan ama bu hafta tekrar actiracagim korkuyorum yipranmasindan, kararsizim :26:
şuan saçınazda küllü bir yansıma yok ama dahada açmak istiyorum diyorsanız tavsiyem loreal majiblond 911 + %12 lik loreal oksidan bu size platine yakın açık sarıyı sağlayacaktır.
Rengin süper olmus canim. Bence cok yakismis sana. Bende siyahi actirdim senin son rengin gibi suan ama bu hafta tekrar actiracagim korkuyorum yipranmasindan, kararsizim :26:
şuan saçınazda küllü bir yansıma yok ama dahada açmak istiyorum diyorsanız tavsiyem loreal majiblond 911 + %12 lik loreal oksidan bu size platine yakın açık sarıyı sağlayacaktır.
gözünaydın hadi.bende platinim.zaten tenim çok sarı yüzüm sarı saçlar da sarı olunca hep solgun görünüyo yüzüm.siyah yapıyım diyordum.senin msjlarını okudum vazgeçtim cnm.demek çok zormuş birdaha açtırmak istesem.en iyisi devam platine.herkes yakışıyo diyo ama 2 yıldır bu renkleyim.sıkıldım.bi de diplerini yaptırdıkça platin dahada açılıyoacaba koyu sarı yapabilirmiyim bu saça merak ediyorum.bu konu hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz.yani saçım zarar görürmü?
slm,,benimde en az senin kadar olmasada tabi:)) 4 kez palette renk açıcıyı kullanmışlığım var bende ısrarla platin yapmaya çalışıyorum zaten saçımın uçlarına doğru röflem vardı... platine yakın oldum demişsin bende turunculuk var,, nasıl elde ettin sarıyı hangi marka kullandın bakalım?
seninle ayni durumlari yasamis biri olarak ben de senin gibi 1 gunde olsa platini gorim diyenlerdenim bende senin gibi siyah boyadan bi cok islemle döndum döndummmmm ve sonunda bal köpugu daha 2 ton daha acik bi renk oldum simdi ne yapmaliyim merak ediom sen ne yatin acaba